Doxycyclin seksuelle bivirkninger

Doxycyclin seksuelle bivirkninger

Doxycyclin er et antibiotikum, der anvendes til behandling af bakterielle infektioner, herunder urinvejsinfektioner, periodontier, acne, blemishes, nogle respiratoriske infektioner, gonoré, syfilis og chlamydia. Du bør ikke tage doxycyclin, hvis du er gravid, har astma eller er allergisk overfor sulfater. Der er nogle bivirkninger, der kan opstå, mens du tager denne medicin, herunder nogle relateret til seksuel aktivitet.

Rektale eller genital sĂĄr

Doxycyclin kan forårsage ømhed eller hævelse i kønsorganerne eller rektalområderne. Dette er en af ​​de mindre alvorlige bivirkninger af medicinen.

Vaginal udladning eller kløe

Vaginal udslip eller kløe kan forekomme, mens du tager Doxycycline som mulige bivirkninger af medicinen. Disse kan være generende men er ikke alvorlige.

Prævention

Mens du tager denne medicin, kan p-piller ikke være så effektive. Dette er en fælles bekymring, når du tager nogen form for antibiotika. Andre former for prævention anbefales.

Vaginal gær infektion

Anvendelse af Doxycyclin, som med mange antibiotika, kan resultere i en stigning i svampeinfektioner. Derfor kan det tage en vaginal gær (svampeinfektion) at tage denne medicin i lang tid.

Advarsel

Fortæl din læge, hvis du er allergisk over for denne medicin, hvis du har nyre- eller leverproblemer, eller hvis du er gravid eller ammer.

Del:
Kommentarer