DIY: Sådan omdannes en almindelig cykel til en stationær cykel

DIY: Sådan omdannes en almindelig cykel til en stationær cykel

Du kan omdanne din almindelige gadecykel eller mountainbike til en stationær træningscykel med køb af et par nødvendige komponenter. En praktisk løsning til denne type projekt er en stand kaldet en "cykeltræner". En cykeltræner er designet til at sætte din cykel op og give modstand mod baghjulet, mens du pedaler. Ligesom dette er cykelrullesystemet, et sæt cylindre, der roterer som en tredemølle under cyklen, mens du pedaler. I modsætning til cykeltrænere er rullerne usikrede, hvilket kræver, at rytteren holder balancen. Hver indstilling kræver ingen fysiske ændringer på cyklen selv og bevarer følelsen af ​​at ride en cykel udendørs i dit hjem.

Cykeltræner

Sikre et område i dit hjem, der sikkert kan rumme dig og din cykel.

Juster din venstre aksel på hjulet med størstedelen af ​​keglen på venstre side af træneren. Hvis hjulhjulene er hurtigkoblet, skal du sætte hurtigudløseren på akslen lodret, og passe akslen direkte ind i keglen.

Træk hurtigudløseren på højre side af træneren for at sikre hjulets placering. Hjulet skal være i midten af ​​modstandskameraapparatet. Hvis hjulet er i midten, skal du bruge justerbar låsering på trækkeglen for at foretage korrektioner.

Træk cam og hjul i kontakt ved at justere armen under cam-apparatet til indgrebspositionen.

Monter cyklen og start træningen.

Rollers

Sikre et rum, der sikkert kan rumme dig og din cykel. Det ideelle område vil være tæt på en væg eller en sofa på den ene side, med en sikker clearing på den anden, så risikoen for skade minimeres under et fald.

Sæt cyklen direkte oven på rullerne. Placér baghjulet på parcylindrene og forhjulet på enkeltcylinderen.

Monter cyklen. Dette kræver en vanskelig afbalanceringshandling, da der ikke findes et hjulsikringsapparat til et ægte rullesystem. Brug vægten eller sofaen til din side for at skubbe dig på cykelsædet. Sørg for at anvende tilstrækkelig vægt til at holde baghjulet placeret solidt på cylinderparret.

Start med at køre, mens du holder fast på din løftestang for balance med den ene hånd, den anden hånd på håndtaget. Fortsæt pedal, indtil du opbygger nok omdrejninger per minut for at cyklen stabiliserer på rullerne.

Lad slip af din gearing punkt, når den svingende handling af forhjulet er stoppet og hurtigt bevæge din fri hånd til styret for at slutte sig til den anden. Prøv på nuværende tidspunkt at holde din kadence eller spinde i et jævnt tempo, så du med succes kan køre rullerne uden at svinge ud på grund af uregelmæssig pedaling.

Del:
Kommentarer