DIY Lim til falske tænder

DIY Lim til falske tænder

Falske tænder, også kendt som proteser, er kunstige tænder designet til at blive indsat i munden og båret af mennesker, der ikke har deres naturlige tænder længere. At tabe tænder kan ofte medføre, at kæbebenet forværres, og ændrer tandkødsformen. Dette kan igen medføre, at tandproteser bevæger sig rundt i munden. For at holde proteser på plads kan enkeltpersoner bruge en speciel type lim, også kendt som et klæbemiddelklæbemiddel. Dette kan købes, eller du kan også lave dit eget hjemmelavede klæbemiddel.

Saml de nødvendige forsyninger sammen for at lave dit eget hjemmelavede tandprotes. Du kan finde Karaya Gum pulveret hos de fleste sundhedsfødevarebutikker og Tragacanth Gum Powder i de fleste bagerier eller i kageindretningssektionen i dit lokale håndværk. Du kan finde pebermynte-olien i de fleste sundhedsfødevareforretninger såvel som købmandsforretninger i bagegangen.

Hæld 1 oz. af Karaya Gum Pulver i en lille skål og 3 oz. af Tragacanth-pulveret, rør derefter dem, indtil de er godt blandet. Hæld blandingen i en lille flaske og tilsæt 30 dråber pebermynteolie. Læg låget på flasken og ryst i ca. et minut, indtil olien og pulveret blandes.

Spred 1/4 tsk. af blandingen over overfladen af ​​proteserne og indsæt dem i munden. Hold dem fast på plads i ca. 30 til 60 sekunder. Proteserne bindes sammen med tandkød og bør forblive på plads i op til 12 timer.

Prøv nogle jordnøddesmør til en hurtig løsning, hvis du ikke har tid til at blande en klæbemiddellim til dine proteser. Spred 1 spsk. af cremet jordnøddesmør over overfladen af ​​dine proteser på samme måde som du ville have et klæbemiddel, og læg dem i munden. Bide ned og hold i 30 sekunder for at trykke proteserne på plads. Dette bør vare i et par timer, indtil du kan blande dit klæbemiddel.

Del:
Kommentarer