DIY Justerbare Håndvægte

DIY Justerbare Håndvægte

Håndvægte er nok det mest nyttige værktøj i ethvert arsenal af træningsudstyr. Bodybuilders hævder at håndvægte opnår resultater, som ingen øvelsesmaskine kan. For at gøre noget bevægelse med en håndvægt kræver flere muskler at blive brugt end med træningsmaskiner. DIY håndvægte er overkommelige og nemme at lave. Alt du behøver er et par ting og noget planlægning.

Skær to hule stålrør til 1 fod i længden hver. Erhverv rør, der er 1 tomme i diameter som denne størrelse vil imødekomme de fleste vægte. Brug en vinkelslibemaskine eller power puslesag til at skære dem i størrelse. Du kan også være i stand til at hente nogle nedskæringer på en stålfabrikant gratis.

Sæt skum eller stof i midten af ​​begge metalrør. Dette vil være gribeområdet og bør ikke være mere end 4 inches i længden. Stoffet vil hjælpe dig med at greb håndvægten, især når dine arme og håndled begynder at blive svage fra at træne.

Fastgør to slangeklemmer til begge sider af gribeområdet. Fastgør dem tæt. De forhindrer vægten i at glide på grebet, mens du bruger håndvægte.

Skub vægten på stålstangen. Vægte kan købes hos de fleste store butikshaller eller sportsforretninger. Sørg for, at hullet i midten af ​​vægten er stort nok til at glide over baren. Prøv at få en nøjagtig pasform, så de ikke krølle, når du bruger dem.

Fastgør slangeklemmer til begge sider af vægten. Vægterne vil nu blive anbragt mellem slangeklemmerne og vil ikke glide af baren midt i brug. Stram ikke disse så meget som klemmerne ved siden af ​​gribeområderne, fordi du måske vil fjerne dem, så du nemt kan ændre vægtene.

Del:
Kommentarer