DIY indendørs tilbagetrækkelig battingbur

DIY indendørs tilbagetrækkelig battingbur

Hvis du har et indendørs rum på 50 til 100 meter langt og mindst 15 meter bredt, har du det, du har brug for til en battingbur. Et indendørs bur kan bruges til at undervise unge spillere kunsten at slå eller til gymnasiet, college og endda professionelle spillere til at arbejde på deres rammer teknik uden at skulle reservere tid i en anlæg eller slå udenfor og afhente baseballs på tværs af udebanen - eller bagved en nabos knuste vindue. Ved hjælp af en tilbagetrækkelig batting bur betyder det, at når en hitter er færdig med at tage batting praksis inde i buret, kan du skubbe den til en væg, hvilket frigør pladsen til andre aktiviteter.

Trin 1

Find plads til dit indendørs batting bur. De fleste net til indendørs bure tilbydes i størrelser på 55 fod, 70 fod og 100 fod. Halvfjerds meter er en passende størrelse for de fleste aldre og færdighedsniveauer. Dit indendørs rum skal være mindst 70 meter lang, men ikke længere end ca. 75 fod. Planlæg for en bredde på ca. 15 fod.

Trin 2

Fastgør tre ankerplader på hver væg i nærmeste og fjerneste længde af indendørs anlægget. Dine ankerplader skal være 10 meter over jorden. De venstre og højre ankerplader skal være 12 meter fra hinanden, med den midterste ankerplade direkte i midten, 6 meter fra hver ankerplade. Skru fire skruer ind i alle seks af ankerpladerne.

Trin 3

Monter en øje bolt på hver af ankerpladerne. Hvis du har en åben øjenbolt, skal du løbe gennem det forlængede hul på ankerpladen. Kablerne bliver stramme nok til at du ikke behøver at bekymre dig om at de falder ud.

Trin 4

Installer kablerne på tre af øjenboltene i den ene ende af battingpladsen. Du arbejder med et 70-fods batting bur, men du bruger 76 fods kabler, så du har 3 fod på hver ende af kablet til at bruge som slap. Løft kablet gennem øjet bolte med 2 til 3 fod af kablet løber gennem øjet bolt. Slip kablet og knyt det mindst to gange. Wrap knobene med duct tape for ekstra sikkerhed.

Trin 5

Udvid batting buret nettet på gulvet af anlægget.

Trin 6

Vedhæft en karabiner til toppen af ​​nettet hver 4 til 5 fod på den venstre øverste del af nettet, den højeste ende af nettet og midt i toppen af ​​nettet. En karabiner er en krog med en lås, hvori du vil omslutte en del af batting-cage nettet. Brug 48 karabinere, hvilket betyder at du har 16 karabinere til venstre for nettet, 16 til midten af ​​nettet og 16 til højre for nettet.

Trin 7

Kør hver af de tre kabler gennem de 16 karabinere, der er fastgjort til venstre, midten og netværket. Fordi dit net er på gulvet og kablerne er 12 meter over gulvet, har du endnu ikke nok kabel til at strække 70 meter af nettet. Du kan sammenbrudte - eller slå sammen - nettet, så længden af ​​kablet gør det gennem de sidste tre karabinere på siden af ​​nettet modsat væggen, som dine kabler er fastgjort til.

Trin 8

Installer kablerne på de tre øjebolte i enden af ​​anlægget modsat siden af ​​de allerede fastlagte kabler. Loop hver af de tre kabler gennem deres udpegede øjenbolte på samme måde som du sløjfer dem i den modsatte ende. Træk kablerne, så de er så stramme som muligt. De tre kabler skal være på niveau med gulvet, så dit bur ikke synker til midten af ​​sagkabel. Bind hver af de tre kabler, knæk dem mindst to gange og pakk hver af knobene sammen med duct tape for ekstra sikkerhed.

Trin 9

Forlæng dit batting bur så det er helt åbent. Du har nu mulighed for at holde din batting bur udvidet eller kollapser den for at åbne faciliteten til andre aktiviteter.

Del:
Kommentarer