Diæt for osteopeni

Diæt for osteopeni

Osteopeni er en udtynding af knoglerne, der er mildere end den, der findes i osteoporose. Tilstanden er et skridt i retning af osteoporose, og ernæring spiller en vigtig rolle ved at bremse udviklingen af ​​faldende knogletæthed. Kost er ikke den eneste behandlingsmulighed for osteopeni. Øvelse og kosttilskud kan også bruges til at nedsætte knogleudtyndingen, når de diagnosticeres med denne tilstand.

Calcium

Medtag mindst 1.000 mg calcium om dagen, hvis du er mellem 19 og 50. Tilsæt yderligere 200 mg efter 50 år. Mejeriprodukter er gode kilder til calcium, men du kan også bruge grøntsager til at øge dit calcium. Brug grønne grønne grøntsager som collard greener og kale som et alternativ til mælkekilder til calcium.

Tilsæt lidt variation til din kost med tofu og bælgfrugter, som er kilder til protein og calcium. En kost, der har masser af sort, er meget lettere at holde fast ved end en, der bruger de samme fødevarer igen og igen. Hold øje med de milligram kalcium, som du får fra fødekilder hver dag.

Sure fødevarer

En sur kost får kroppen til at tage calcium fra knoglerne for at bringe PH-balancen i kroppen til en normal tilstand. En kost, der indeholder flere kød og mindre grønne bladgrøntsager, forårsager denne tilstand. En naturlig menu med grøntsager og frugter er mere alkalisk og forårsager ikke, at kroppen tager kalcium fra knoglerne. Udvaskning af calcium fra knogler fører til den udtynding, der forekommer i osteopeni. Til sidst fører denne fortsatte udtynding til knogletab og osteoporose. En kost, der indeholder flere grøntsager end kød, forhindrer den sure tilstand i kroppen, hvilket fører til kalciumtab. Vælg sojaproteiner til din kost et par gange om ugen, hvilket også øger dit calciumindtag på samme tid.

Kosttilskud

Kosttilskud er en vigtig del af en osteopeni kost. Det kan være svært at få nok calcium i kosten gennem madkilder alene. Fødevarer er den bedste måde at få calcium på, men kosttilskud sikrer, at du får nok.

Læs dine suppleretiketter omhyggeligt, så du forstår, hvor meget calcium du rent faktisk får. Nummeret, som du skal være opmærksom på på etiketten, er elementalkalcium. Dette tal kan afvige fra den samlede vægt af tillægget. Den samlede vægt omfatter fyldstoffer og andre ingredienser i tabletten. Se på procenten af ​​den daglige værdi for at finde ud af, hvor meget calcium der er i supplementet. Dette er baseret på 1.000 mg calcium pr. Dag som det daglige krav. Du skal muligvis foretage nogle tilpasninger baseret på dine egne krav.

Del:
Kommentarer