Distended Towel Syndrome

Distended Towel Syndrome

Distended tarmsyndrom er en tilstand, hvor underlivet bliver forstørret. Denne tilstand er engang smertefuld. Mens symptomerne på denne tilstand er ret universelle, varierer årsagerne til tilstanden. Fordi der normalt er mange underliggende forhold, der forårsager dette syndrom, kræves der normalt en flot facetteret behandlingsplan.

Symptomer

Symptomerne på distended bowl syndrom varierer fra person til person. De kan variere fra at være meget milde i udseende til ekstremt alvorlige hvor daglig tarm problemer er bekymret. Nogle af de klassiske symptomer på distended bowl syndrom omfatter blødning, forstoppelse, diarré, mavesmerter, der kan være svage eller svære, og tilstedeværelsen af ​​slim i skålbevægelser. Enkeltpersoner kan udvikle deres eget mønster, hvor specifikke symptomer er involveret. Hvor nogle måske bare oplever for det meste diarré, kan andre have forstoppelse med mavesmerter. Derudover kan symptomerne forekomme og forsvinde uden varsel.

Ă…rsager

Ifølge University of Maryland Medical Center kan normale begivenheder - som f.eks. Fjernelse af gas eller spisning - udløse denne tilstand og forårsage tyktarmen at optræde. Tilstedeværelsen af ​​visse lægemidler, god mad, koffein, chokolade og alkohol kan øge sværhedsgraden af ​​denne tilstand. Kvinder, som er menstruerende, kan også opleve symptomerne som en del af den månedlige cyklus. Dette skyldes, at reproduktive hormoner øger tarmsyndrom symptomer.

Risikofaktorer

Dem, der er meget modtagelige for ekstrem følelsesmæssig lidelse - som dem, der lider af posttraumatisk stress syndrom - er de mennesker, der er mere tilbøjelige til at udvikle distended bow syndrome under stressede tider. Personer med andre fordøjelsesbetingelser, herunder ulcerøs colitis eller Crohns sygdom, er også modtagelige for denne tilstand.

Diagnose

Distribueret tarmsyndrom diagnosticeres ved hjælp af en dybtgående medicinsk historie samt en journal over symptomer. Patienten skal holde en fødevare, aktivitet og symptombog. Hans læge vil gå over tidsskriftet for at finde ud af, hvad årsagerne til hans fjernede tarm er. Dette gøres normalt efter tests for at udelukke en flare af andre tilstande, såsom Crohns sygdom og ulcerøs colitis.

Behandling

Behandling begynder normalt med kostrådgivning, hvilket indebærer at undervise patienten, hvordan man undgår de udløsende fødevarer, som sandsynligvis vil forårsage en bluss op. Dette starter normalt med at holde en journal, der beskriver de fødevarer, der spises, aktiviteter, der udføres og stressniveauer i løbet af dagen. Når udløsende fødevarer er identificeret, læres patienten hvordan man undgår disse fødevarer eller hvordan man kan klare bivirkningerne af fødevarerne.

En anden del af denne behandling kan indebære en læge ordinerende medicin og / eller fysiske øvelser for at minimere mængden af ​​gas i underlivet. Disse varierer fra person til person efter den specifikke årsag til tilstanden. En anden del af behandlingen involverer behandling af psykiske og følelsesmæssige faktorer ved tilstanden ved hjælp af terapi eller mentalt sundhedsrådgivning.

Del:
Kommentarer