Direktør for Basketball Operations Jobbeskrivelse

Direktør for Basketball Operations Jobbeskrivelse

Direktøren for basketball operationer er en administrationsposition, der begyndte at blive almindelig inden for college atletik efter 1980. Direktøren for basketball operationer vil normalt have en regelmæssig række obligatoriske opgaver, men også tage sig af hvad der er nødvendigt på et hvilket som helst tidspunkt for programmet til at fortsætte med at fungere.

Uddannelse og erfaring

Direktøren for basketball-operationer skal have erfaring i basketbold enten som tidligere spiller eller teamchef. Stillingen kræver en bachelorgrad i næsten alle tilfælde at arbejde på kollegium og de fleste gymnasier. Ansøgeren skal også have et stærkt basketballnetværk af trænere, administratorer og assistenter. Mens positionen ikke falder direkte under coachingpersonalet, er det i det væsentlige en gren af ​​coachingpersonalet og bliver ofte ansat direkte af hovedkonkurrencen. Derfor er det nødvendigt at have stærke relationer og et endnu stærkere ry inden for basketballbanernes verden for at blive betragtet for stillingen.

Job beskrivelse

Direktøren for basketball operationer er ansvarlig for den daglige bistand af programmet (basketball team), som de arbejder for. Beskrivelsen er vag i naturen på grund af de forskellige ansvarsområder, der kan og falder under direktøren for basketballoperationsmyndigheden. De fleste opførelser for jobbet vil omfatte hjælp til planlægning, bestilling af udstyr, campingplanlægning og programmering, marketing og sponsorfinding og fællesskabstjeneste. Jobbet kræver nat, weekend og ferie arbejde samt rejse. I sidste ende tjener stillingen også som en fangst for coachingpersonalet at have hjælp i det område, de måtte have brug for det, undtagen på retten. På college-niveau forbyder NCAA strengt forbud mod instruktør af basketballvirksomhed fra coaching, assisterende i coaching eller rekruttering.

Arbejdsmiljø

På kollegialt niveau vil arbejdspladsen omfatte atletiske kontorer, øvelsesanlægget, hjemmebanen, holdbussen og flyet og det hotel, holdene holder sig på under rejsen. Det er et miljø fyldt med atleter og trænere, samt college administratorer og fans. Det kommer også med ansvar for at optræde som repræsentant for universitetet på hvert sted og med hver person med hvilken direktøren interagerer. På gymnasieniveau arbejdes for det meste på gymnasiet atleter og på gymnastiksalen, når holdet praktiserer og spiller sine spil. Der er nogle rejser, men det gøres for det meste med minimal hvis der er noget ansvar over natten.

Løn og fordele

Lønnen til en direktør for basketballaktiviteter varierer af skolen eller programmet. Topniveau programmer har dog ikke altid den bedste løn. Fra 2010 forventedes lønnen at være mellem $ 28.000 og $ 35.000 i gennemsnit. Men mens lønnen ikke er ekstrem høj, tilbyder de fleste gymnasier et program, der giver medarbejderne mulighed for at fremme deres uddannelse gratis, mens de arbejder på skolen. Derfor, hvis instruktøren af ​​basketball operationer gør fuld brug af sin mulighed, kunne han tjene sin kandidatgrad uden omkostninger.

Jobudsigter og ansættelse

Arbejdsmarkedet for direktører for basketballoperationer svinger som college og high school programmer vokse. Men selv når der skabes muligheder, er jobbet ofte øremærket til nogen, før det selv er annonceret. Denne position opnås ofte gennem forbindelser i basketball coaching verden gennem anbefalinger eller førstehånds erfaring med coach eller coaching personale.

Del:
Kommentarer