Diet Guide til Borderline Diabetes

Diet Guide til Borderline Diabetes

Borderline diabetes eller prediabetes er en tilstand, hvor dit blodsukker er højere end normalt, men ikke højt nok til at blive mærket med type 2 diabetiker. Ifølge læger på The Mayo Clinic, hvis ignoreret, vil borderline diabetes blive til type 2-diabetes inden for 10 år. Type 2 diabetes er en livsforandrende sygdom med mange komplikationer. Den gode nyhed er, at hvis du laver livsstilændringer nu som en diabetiker på grænsen, kan du forhindre at udvikle type 2-diabetes i fremtiden.

Fiber, Fiber og More Fiber

Fiber er så effektiv til forebyggelse af sygdom, fordi det hjælper med hjælp til fordøjelsen af ​​fedt og sukker. Ifølge den amerikanske diabetesforening kan en fiber med højt indhold hjælpe med at forhindre borderline-diabetes. Fødevarer med høj fiber omfatter klid, grønne bladgrøntsager, linser, bønner og friske bær. Fiber kosttilskud er gode, men de bør ikke være en erstatning for den fiber, du kan få fra naturlige kilder.

Naturlige fødevarer

Kostbehovet, der er nødvendigt for at forhindre diabetes, omfatter at spise mere naturlige kilder til mad og meget mindre forarbejdede og kunstige fødevarer. Friske frugter og grøntsager skal gøre op med 50% af din kost. De kan koges i olivenolie, hakket i friske salater eller bages i hjemmelavede indgange. Tilsæt frugt til yoghurt eller klidkorn til en sund morgenmad.

Kød skal være lavt fedt, hudfrit og frisk. Brug ikke kød marinader; de er fulde af sukker. Lad ikke stege kød; Prøv grilling, bagning eller broiling i stedet.

Hold dig væk fra hvidt sukker og hvidt mel; skift til fuldkorn, brun ris og klid. Selv sunde kulhydrater bør kun udgøre omkring 25% af din kost.

Stop med at spise færdigpakket mad; begynde at lave mad fra friske ingredienser derhjemme.

Skift til skummetmælk; usødet mandel, soja eller ris mælk; fedtfattige oste og almindelig ikke-fedtholdig yoghurt.

Disse kan ikke være det nemmeste af livsstilsændringer at gøre, men den alternative --- type 2-diabetes --- er ikke nemmere at leve med.

Vand, vand og mere vand

Sukkerfri og kost drikke er et milliard dollar marked, og ikke underligt, folk guzzle dem uden skyld skyld. De kunstige sødestoffer, der fylder disse drikkevarer, bør kun indtages moderat. Menneskekroppen består af ca. 98% vand, så vand er afgørende for menneskers sundhed. Det bedste du kan gøre for dig selv er at erstatte kunstige drikkevarer, sodavand, saft og sportsdrikke med almindeligt vand. Hvis du forsøger at tabe sig, skal du drikke et stort glas vand, før du spiser. Hvis du har problemer med forstoppelse ud over højt blodsukker, vil fiber- og vandkombinationen af ​​denne kost tage sig af det. Der er ingen erstatning for vand; det er en væsentlig ingrediens for bekæmpelse af borderline diabetes.

Del:
Kommentarer