Det sikreste blodtryksmedicin pĂĄ markedet i dag

Det sikreste blodtryksmedicin pĂĄ markedet i dag

Størstedelen af ​​højt blodtryksmedicin anses for at være sikkert, selv om nogle bivirkninger kan opstå med visse lægemidler. Personer, der også har andre sundhedsmæssige problemer, bør tage bestemte typer medicin, der vil tage fat på alle forhold. Desuden er nogle typer blodtrykslægemidler ikke egnede til ældre patienter. Udfyld en læge om andre sundhedsmæssige problemer, du har, og still spørgsmål, hvis der er bekymringer over mulige, men sjældne, bivirkninger.

Diuretika

Diuretika er vandpiller, der sænker blodtrykket ved at skylle mængden af ​​natrium, der er til stede i kroppen. Overdreven mængder natrium har en tendens til at føre til vandretention, hvilket sætter tryk på væggene i arterierne. Således virker diuretika også for at forhindre slagtilfælde og hjerteanfald fra at forekomme. Diuretika anses generelt for at være sikre, men kun for dem, der ikke har ledsagende sundhedsproblemer. De er den mest almindelige form for blodtryksmedicin og er også den billigste. Eksempler på diuretika indbefatter Aldactone, Dyrenium, Esidrix og Lasix.

Betablokkere

Betablokkere hjælper med at forebygge hjerteanfald ved at reducere behovet for hjerte til at hjælpe med at producere iltrige blodlegemer. Betablokkere er blevet betragtet som en sikker medicin siden deres fødsel i 1970'erne. De er et populært valg, fordi de er relativt billige sammenlignet med andre typer, men der er blevet rapporteret bivirkninger, hvilket får nogle mennesker til at stille spørgsmålstegn ved deres sikkerhed. Ifølge Beth Israel Deaconess Medical Center kan bivirkninger omfatte: forværring af astmasymptomer, depression, træthed, benkramper, søvnproblemer og seksuel dysfunktion. Tal med en læge om bekymringer over sådan medicin, især hvis nogen af ​​disse bivirkninger oplever. Navne mærker af betablokkere inkluderer Blocadern, Inderal, Kerlone, Lopressor, Tenormin og Toprol.

Alfa-blokkere

Alfa-blokkere virker ved at slappe af muskler i hele kroppen, der kan forhindre blodgennemstrømning, hvilket fører til højt blodtryk, hjerteanfald og slagtilfælde. De arbejder også for at reducere fedt i blodet, der kan forårsage arteriel vægopbygning. Mærker inkluderer Cardura og Hytrin. Alfa-blokkere er generelt sikre at bruge.

Calcium Channel Blockers

Kalciumkanalblokkere reducerer højt blodtryk ved at øge mængden af ​​ilt, der går til hjertet. Dette opnås ved at nedsætte calciummængderne fra at blive absorberet af musklerne, hvilket hjælper med at løsne blodkar og øge strømmen til hjertet. Calciumkanalblokkere lindrer også en patient af angina, hvilket er en type brystsmerter, der opstår, når hjertet ikke modtager tilstrækkelige mængder blod. Eksempler på calciumkanalblokkere indbefatter Adalat, Calan, Cardizem, Dilacor, DynaCirc, Isoptin, Norvasc, Plendil, Procardia, Tiazac og Verelan. Alle anses generelt for at være sikre.

vasodilatorer

Disse lægemidler slapper af muskler i blodkarvæggene, som hjælper med at udvide blodkarrene og tillade øget blodgennemstrømning. Brand eksempler omfatter Aceon, Avapro, Capoten, Catapres, Cozaar, Diovan, Micardis, Minipress og forskellige former for nitroglycerin. Disse anses for at være sikre for personer, der ikke har andre sundhedsmæssige problemer ud over forhøjet blodtryk.

ACE-hæmmere

Angiotensin-konverterende enzym (ACE) hæmmere sænker højt blodtryk ved direkte blokering af hormoner i kroppen, der gør blodkarrene sammenstrengende. ACE-hæmmere er det sikre valg af højt blodtryksmedicin til diabetikere og patienter med nyreproblemer, fordi enzymerne beskytter nyrerne mod at påvirke blodet negativt. Eksempler indbefatter Accupril, Altace, Lotensin, Mavik, Monopril, Univasc og Vasotec.

Del:
Kommentarer