Det bedste træningsudstyr til voksne over 65 år

Det bedste træningsudstyr til voksne over 65 år

Arbejde er almindeligt forbundet med unge og atleter, men seniorer over 65 år kan også drage fordel af at være fysisk aktive. Lavt træningsudstyr, der begrænser ledstamme og skade, kan hjælpe seniorer med at bevare hjertesundhed, fælles sundhed og fysisk styrke for at fortsætte med at leve uafhængige og produktive liv.

Modstandsbånd

Modstandsbånd er fleksible strimler eller sløjfer af gummiagtigt materiale som latex eller kirurgisk slange. Modstandsbånd er en glimrende type træningsudstyr til ældre voksne, fordi modstanden fra båndene er afledt af spændinger, der er skabt ved at strække båndene, i stedet for vægten af ​​båndene selv. Dette reducerer risikoen for skade væsentligt, da et tabt band ikke kan skade kroppen; selvom bandet snaps mod kroppen, er smerteårsagen sædvanligvis overfladisk, mens en jernvægt, der rammer kroppen kraftigt, kan forårsage blå mærker eller knække knogler. En anden fordel ved modstand bands er, at de er billige og meget bærbare, så de nemt kan bæres i en taske og bragt på ture. At tillade kroppen at gå en uge eller to uden motion vil opmuntre til at forværres - træningsbånd kan hjælpe med at forhindre for store huller mellem træningene.

Træningscykler

Stationære cykler er en stor lav-effekt træningsløsning. Running er meget hårdt på knæ, hofter og ankler, og selv walking kan være et problem for nogle ældre voksne. Stationære cykler tillader benets muskler at engagere sig uden at lægge meget stress på leddene, hvilket kan gøre det muligt for seniorer at få længere kardiovaskulær træning, end de ellers kunne. En anden fordel ved motionscykler er, at de forlader hænderne og overkroppen fri til at handle uafhængigt af benene. Det er helt muligt at læse, se tv eller endda bruge en computer, mens man træner på en stationær cykel. Liggende stationære cykler kan være endnu mere komfortable, da sæderne har tendens til at fordele tryk på tværs af flere af kroppen.

Elliptiske maskiner

Elliptiske maskiner er en anden type stationær cardio-maskine, der findes i mange fitnesscentre. Elliptiske maskiner giver brugerne mulighed for at stå oprejst og bevæge fødderne i en elliptisk bevægelse, hvilket er en hybrid af cykling og løb. Samtidig kan hånden bruges til at pumpe håndtag for at gøre systemet hurtigere. Fordelen ved elliptiske maskiner er, at de forholdsvis tæt efterligner den type træning, man ville få fra at køre, men involverer langt mindre fælles påvirkning, da fødderne aldrig forlader maskinens fodplatforme. Hvis du pumper armhåndtagene ubehageligt, kan du bare bruge benene til at køre maskinen og ignorere armhåndtagene.

Del:
Kommentarer