Design Specifikationer for Curling Rinks

Design Specifikationer for Curling Rinks

Curling er en sport, der involverer glidning af sten ned ad en isoverflade kendt som en rink eller et ark. Point scorer ved at være tættest på midten af ​​en gruppe af fire koncentriske cirkler. Spillets oprindelse er uklart, men der er tegn på spillet i det nordlige Europa fra det 16. århundrede.

Dimensioner

En krøllebane bør være 150 meter lang og have en maksimal bredde på 16 fod, 5 inches. Hvis en facilitet er for lille til at holde rink (r) med disse dimensioner, kan en rink være mindst 146 fod lang og 14 fod, 6 inches bred. Rinkens omkreds kan markeres af hævede barrierer eller af linjer trukket på isen.

Linjer

Der skal være to sæt med tre parallelle linjer, et sæt i hver ende af rinken, malet fra sidelinjen til sidelinjen. Fra det nøjagtige centrum af rinken skal du rejse 36 fod mod den ene ende og markere hoglinjen. Rejser 21 meter fra hoglinjen og marker tee linjen. Rejs 6 fod fra tejelinjen og markér ryglinjen. Gå nu tilbage til midten af ​​rinken og gentag processen for hog, tee og ryglinier i den modsatte ende rinken.

To 1-fods, 6-tommer lange hack-linjer, en i hver ende, skal markeres 69 fod fra midtbanen og parallelt med hver ryglinje. To hack, små arealer på isen lavet af et materiale, der hjælper en skydespil med at sikre sin fod, bør indstilles på hver hacklinie. Disse er ikke mere end 6 inches brede og 3 inches fra hinanden.

En kontinuerlig midterlinie skal markeres, der kører længden af ​​rinken fra hacklinjen i den ene ende af rinken til hacklinjen i den anden ende. Midterlinien skal halvere hov-, tee- og ryglinierne ved deres midtpunkter.

Ringe

En krøllebane har to huse, en i hver ende af rinken, med sæt koncentriske cirkler, der bruges til scoring. Ved hver ende af rinken skal der bores et lille hul i skæringspunktet mellem t-linjen og midtlinjen og fire cirkler skal males ved hjælp af hullet som midtpunkt. Den ydre cirkel skal have en radius på 6 fod, den anden cirkel skal have en radius på 4 fod, den tredje skal have en radius på 2 fod og den indre cirkel skal have en radius på 6 inches. Rummet mellem den ydre og den anden cirkel er traditionelt malet blå, mellemrummet mellem den anden og tredje cirkel er venstre hvid, mellemrummet mellem den tredje og den indre cirkel er malet blå, og midtercirkelens farve varierer.

Stones

Curling sten er cirkulære, med en omkreds ikke større end 36 inches, og en højde på mindst 4,5 inches. Sten skal veje mellem 38 og 44 pund.

Isoverflade

Isen bør drysses med varmt vand for at skabe en pebbling effekt. Denne sten gør det muligt for stenene at bøje sig eller krølle, når de kastes ned i isen.

Del:
Kommentarer