Den hurtigste måde at Tone Flabby Arms

Den hurtigste måde at Tone Flabby Arms

Flabby arme er en almindelig forekomst hos både mænd og kvinder. At reducere fedt generelt kræver en god sund kost og en konsekvent træning regiment. Den mest effektive måde at udgyde overskydende armfedt på er at forbedre dine generelle fitnessniveauer sammen med specifikke øvelser, der retter sig mod dine arme. Persistens er nøglen, der er ingen sikker ild måde at hurtigt slippe af med lurvede arme, og det kan tage måneder afhængigt af hvor meget overskydende fedt du vil slippe af med og din samlede styrke og udholdenhed. Men med hårdt arbejde og omhu vil du opnå de resultater, du ønsker.

Trin 1

Reducer dit samlede fedtindtag. Undgå fødevarer, der er højt i mættede og transfedtstoffer, såsom stegte fødevarer, fastfood, svinekød, kalvekød og chips. Udskift disse med magre proteiner som bønner, kylling, fisk og æg. Spis flere frugter og grøntsager, og vælg altid fuld hvede muligheder, når det er muligt. I stedet for at drikke sodavand eller saft skal du drikke vand. Forbedring af din kost vil i høj grad fremskynde processen med at toning ned dine arme.

Trin 2

Træn regelmæssigt. I kombination med en ordentlig kost er en konsekvent øvelsesrutine afgørende for at få de arme, du ønsker. Formålet med at få mindst 30 minutters kardiovaskulære øvelser fire gange om ugen. Store cardio øvelser, der vil tone dine arme omfatter push-ups, svømning og hoppe reb. Cardio vil også fremskynde dit stofskifte, som vil hjælpe din krop til at miste fedt endnu hurtigere.

Trin 3

Gør armspecifik styrketræning dagligt. Når du er blevet vant til at spise rigtigt og lave kardio træning for at hjælpe med at trimme din overordnede kropsfedt, implementer du en styrketræning, der specifikt rammer dine arme. Gør bicep krøller og tricep extensions ved hjælp af håndvægte som en nem og effektiv måde at toning dine arme. Medecine bolde, modstand bands og kettlebells er også gode værktøjer til at hjælpe tone dine arme. Målet er at lave tre sæt 10 gentagelser. Gradvist øge de vægte du bruger hver uge.

Trin 4

Fortsæt med at forbedre din kost og udøve regelmæssigt, selv efter at du har opnået de arme, du ønsker. Den bedste måde at opretholde tonede arme på er at forblive sund hele året rundt.

Del:
Kommentarer