Den gennemsnitlige NHL dommer løn

Den gennemsnitlige NHL dommer løn

National Hockey League dommere er dommere og jurister af on-ice handling under et spil. Da deres pligter kræver et grundigt kendskab til sportens regler og intensiv skøjteløb, er deres løntrin typisk meget konkurrencedygtig.

Forskellige lønninger

NHL-dommere, ifølge Philadelphia Flyers 'front office, betales gennemsnitligt $ 115.000 til $ 220.000 om året, eller i gennemsnit $ 1.402 til $ 2.682 pr. Spil. Lønningsinterval baseret på erfaring, anciennitet og generel evne.

Begrundelse

Arbejdet i en NHL-dommer er højt specialiseret og kan kun udføres af en person, der har været intensivt uddannet. Udover at have fantastiske skøjteløbskompetencer skal NHL-dommere også være hurtige og kloge nok til at springe og undvige pucken, andre spillere og den generelle strøm af spil. Dommere skal også være fysisk i stand til at bryde kampene mellem meget store hockeyspillere. Mens nogen kan lære NHL-regelsættet, er det noget andet helt at have wits at anvende den viden til et ekstremt hektisk spilmiljø.

Sammenligning med linjemænd

Linjemænd er assistenter til dommerne, og typisk udgør mellem $ 77.000 og $ 120.000 om året, igen afhængigt af færdigheder, erfaring og anciennitet. Selvom linjemænd ikke har alle dommernes ansvar, kræver deres arbejde det samme mærke atleticisme og hurtige reaktioner.

Del:
Kommentarer