Den gennemsnitlige løn af snavs cykel ryttere

Den gennemsnitlige løn af snavs cykel ryttere

Dirt bike ryttere løb på off-road spor, ved hjælp af ændrede motorcykler til at håndtere stramme sving og hoppe over forhindringer. Mange dirt-cykelentusiaster drømmer om at gøre en kærlighed til at køre i en lukrativ karriere. Mens de øverste Motocross- og Supercross-stjerner tjener millioner, tjener ryttere, der ikke gør det til et af de professionelle industrigrupper, intet ud over præmiepenge og bonusser baseret på præstationer.

Hvordan snavs cykel kompensation virker

Dirt bike races sponsoreret af American Motocross Association, eller AMA, tilbyder præmiepenge til vindere. Hver deltager modtager et stykke af puljen, med størrelsen af ​​hver enkelt persons gevinster bestemt af, hvordan han placerer i løbet. Europæiske løb, kendt som grand prix, betaler ikke præmiepenge.

Ifølge Racer X Magazine repræsenterer præmiepenge i disse løb kun en lille del af racerkompensation. Dagens bedste racere kører som en del af et hold under navnet på en af ​​verdens fem største motorcykelvirksomheder. Disse omfatter Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha og KTM. Disse ryttere tjener størstedelen af ​​deres indkomster gennem lønninger, som betales af holdet. De tjener også bonusser baseret på præstationer og kan modtage en række godkendelsesaftaler. En 2008 artikel i Racer X Magazine anslog, at de fleste ryttere, der tilhører et af disse hold, tjente $ 100.000 eller mere hvert år.

Toplønninger

I en 2007-artikel vurderede USA Today de tre bedste terrengsyklister i verden at tjene $ 6 til $ 10 mio. Om året. Disse tal omfatter holdlønninger, påtegninger, bonusser og præmiepenge. Denne artikel vurderede også, at en anden 13 til 15 ryttere øverst i sporten tjener mindst $ 1 million om året, mens yderligere 30 tjener $ 100.000 eller mere.

Motocross Action Magazine rapporterer, at rytter Ricky Carmichael i 2005 tjente i alt $ 8 millioner - kun $ 228.000 var præmiepenge. En 2006 Sports Illustrated artikel afslørede, at Carmichaels grundløn med Suzuki holdet er 4,75 millioner dollars. Resten af ​​hans løn kommer fra bonusser og påtegninger.

kapere

Et udvalg af få top ryttere race uden fordel for et hold, ifølge Racer X Magazine. Kendt som privateers, er disse rytters indtjening ofte begrænset til præmiepenge. De øverste privatpersoner kan tjene $ 100.000 til $ 200.000 om året.

Præmiepenge

Hver AMA-race tilbyder en anden pung, sammen med varierende måder at dele disse penge ved placering. I en 2005-artikel afslørede Motocross Action Magazine, at førende Supercross-ryttere, der sluttede året på 20. plads, kunne forvente en årlig præmieindtjening på i alt 29,480 dollar. Dette afspejlede rytterens finish i en hel serie løb i løbet af flere måneder. Den 10. plads finisher til sæsonen tjente $ 36.400 i præmiepenge, mens rytteren kom i femte tjente $ 48.000. Den øverste Supercross racer for sæsonen tog hjem $ 228.000 i præmiepenge. Ryttere, der deltager i Lite klasser - designet til nyere og yngre ryttere med mindre magtfulde cykler end dem, der anvendes i traditionelle Supercross - tjente mindre end halvdelen så meget.

Løn for gennemsnitlige ryttere

Mens cirka 50 ryttere på toppen af ​​denne sport tjener $ 100.000 eller mere, tjener resten kun hvad de kan vinde i form af præmiepenge og bonusser uden grundløn. Størstedelen af ​​præmiepenge er vundet af de bedste racere. Hvis en af ​​de ikke-holdede ryttere skulle slutte på 20. plads i en Supercross-event, ville hans pris være omkring 1.460 dollar i 2005, ifølge Motocross Magazine. For selv at have en chance på $ 29.480 pung til at slutte 20th for hele sæsonen, ville rytteren være nødt til at rejse til mere end et dusin løb over hele landet i løbet af få måneder og betale for alle udgifterne selv. Han ville så skulle slå mange af rytterne, som ofte har større og bedre udstyr. Det betyder, at den gennemsnitlige rytter tjener meget lidt, og hvad han tjener vil sandsynligvis blive spist op af rejse- og udstyrsomkostninger.

Del:
Kommentarer