Den eddike & honning kost

Den eddike & honning kost

Et af de mest populære seneste vægttab fads er honning og æble cider eddike kost. Mange mennesker undgår det, fordi det lyder ubehageligt, men kombinationen af ​​æblecidereddike og honning kan være velsmagende, hvis de blandes korrekt. Smagen kan ændres ved hjælp af forskellige slags honning: Almindelig kløver honning er den mest populære type, men appelsinblomst honning og æbleblomst honning gør fremragende udskiftninger, da de tilføjer endnu mere dybde af smag.

Historie

Konceptet med at bruge eddike og honning til at hjælpe med vægttab blev introduceret af Dr. D. Jarvis i slutningen af ​​1950'erne. Jarvis, der gik til University of Vermont Medical College, udgav flere bøger om alternative retsmidler til alvorlige medicinske tilstande og lidelser, herunder den populære folkemedicin i 1958.

Identifikation

Planen er enkel: Bland en spiseskefuld af både æblecidereddike og honning i et glas vand. Drik et glas mindst to gange om dagen før måltider i mindst to uger.

Styrken af ​​en eddike måles i sin procentdel af syre - jo højere procentdelen er, desto stærkere og mere hård vil den være. Æblecidereddike har et syreindhold på mellem 5 og 6 procent, mens almindelig hvid eddike indeholder 4 til 5 procent. Så æblecidereddike er stærkere og indeholder mere af de fordelagtige ingredienser end normalt hvid eddike, men det skal også fortyndes tungere end hvid eddike.

Funktion af eddike

Syrerne i eddike hjælper med at neutralisere skadelige bakterier, der kan forårsage vægtforøgelse eller vandretention. Eddike i denne kost betragtes som en appetitundertrykkende, og mens der ikke er nogen definitiv dokumentation for, at eddike forårsager vægttab, har det vist sig at have andre fordele. Arizona State University ernæringsekspert Carol S. Johnston udførte en undersøgelse, der viste, at der tages 2 spiseskefulde eddike umiddelbart før et måltid hjælper med at sænke blodige sukkerpiger, som mange diabetikere lider efter måltider. Mange tror, ​​at at tage æblecidereddike er gavnligt, fordi det kan føre til lavere kolesterol og nedsat chance for at blive diabetiker. Æblecider eddike kan tages i væske eller pille form.

Funktion af honning

Mens der er gavnlige egenskaber til honning, herunder glattere hud og sundere hår, blev grunden til, at honning blev tilføjet til denne diætplan, at hjælpe med fordøjelsen af ​​eddike. Få mennesker har maven til at forbruge en skefuld eddike, selvom den er fortyndet i et glas vand. Honningen gør smagen mindre hård og kan endda belægge maven for at forhindre mavesmerter, når du tager eddike regelmæssigt.

Advarsel

Æblecidereddike er ekstremt sur, og selv i pilleform har det været kendt at brænde halsen, når den tages af sig selv. Det er sammen med smagen de primære årsager til, at æblecidereddike ofte blandes med honning eller juice. Fortynding af eddike i vand eller andre væsker begrænser effektivt mængden af ​​syre, som rammer den bløde membran i halsen og derved reducerer syreforbrændinger. Honning frakker halsen, yderligere reducerer skaden.

Del:
Kommentarer