Den bedste yoga bevæger sig til slankning af taljen

Den bedste yoga bevæger sig til slankning af taljen

Yoga er ikke bare en fordelagtig metode til at opnå afslapning og fremme stressaflastning, det er også en af ​​de mest effektive måder at styrke og toning hele kroppen på. Hvis du vil trimme din talje og tabe pund, bør yoga være en del af en vægttabsplan, der omfatter kaloriereduktion og kardiovaskulær aktivitet. Mens yoga alene ikke kan hjælpe dig med at tabe sig, kan specifikke yogapositioner hjælpe dig med at tone og styrke din mave og slanke din talje.

Kerneforstærkere

Yoga udgør, at styrke din kerne kan hjælpe dig med at opnå en fladere, slankere midsektion bedre end traditionelle øvelser som crunches kan, siger certificeret personlig træner Jessica Smith i en artikel til "Shape" magazine. I kerneforstærkning udgør, holder du specifikke ting, der arbejder dine mavemuskler for at opbygge styrke og udholdenhed. Smith foreslår den stablede sideplank at tone din kerne og slanke din side talje. For at udføre denne stilling, ligger på din højre side. Placer din højre hånd under din højre skulder, tryk på din krop og løft dine hofter væk fra gulvet. Din krop skal være i en lige linje fra dine skuldre til dine tæer. Engag din buksemuskulatur for at holde din krop løftet - lad ikke dine hofter slynge. Løft din venstre arm mod loftet og kig op på din venstre hånd. Bliv her i 60 sekunder, og gentag på den modsatte side.

twists

Ud over at binde din talje, dreje og rotationer kan hjælpe med at lindre smerter i rygsøjlen og tone og stimulere dine abdominale organer, siger yoga instruktør Lee Kennedy i en artikel til "Mayo News." For at udføre en simpel variation af et siddende spinal twist, sidde på gulvet i en krydsbenet position. Sid dig op og engagere dine mavemuskler, når du forlænger din rygsøjle høj. Udånd og drej til venstre, roterende fra taljen. Tag din højre hånd til din yderste venstre lår og hvil din venstre hånd på gulvet bag dig nær din skæl. Kig over din venstre skulder. Hold denne pose i 30 sekunder, slip derefter og gentag på den modsatte side.

Saldi

Balancerende holdninger involverer at engagere dine kerne muskler for at hjælpe dig med at holde sig i opretstående stilling og forhindre dig i at falde. I en artikel for "Shape" magazine foreslår yoga instruktør Heidi Kristoffer balanceringsserien Boat-Low Boat Repetition som en måde at styrke din kerne og reducere din midsektion. For at udføre denne serie sidder du på gulvet med dine knæ bøjet foran dig. Stram dine arme frem ved siden af ​​dine knæ, håndfladerne vendt opad. Læn din torso tilbage og engagér dine abdominale muskler, når du løfter dine fødder væk fra jorden og bringer dine ben i en 45 grader vinkel med gulvet. Sænk din torso og benene, så de svæver lige over gulvet og løfter derefter for at vende tilbage til fuld bådposition. Udfør 10 til 20 gentagelser af denne øvelse.

Stretching Poses

Det er vigtigt at afbalancere kerne- og maveforstærkning udgør med strækninger, siger forfatter Fernando Pagés Ruiz i en artikel for "Yoga Journal." Nogle af de gavnlige udsigter til at strække dine abdominale muskler omfatter den opadvendte hund og broen udgør. Bridge pose kan også hjælpe med at stimulere din skjoldbruskkirtlen, hvilket igen kan øge dit stofskifte, siger yoga-ekspert Kimberly Folwer i en artikel til "Shape" magazine. For at udføre broen, ligger du på ryggen og bøjer dine knæ og bringer dine hæle så tæt på dine skinker som muligt. Hold knæene hoftebredde fra hinanden. Hold dine arme ved dine sider, håndfladerne vendt nedad. Udånd og tryk dine hofter op mod loftet, hold din krop i en lige linje fra knæene til dine skuldre. Hvis det er muligt, tag fat i dine hænder sammen og skub dine skulderblade tættere sammen for at udvide brystet. Bo her i op til et minut.

Del:
Kommentarer