Den bedste træningsplan for at tabe sig for kvinder

Den bedste træningsplan for at tabe sig for kvinder

Vægttab sker, når mængden af ​​kalorier udnyttes overstiger mængden forbruges. Aerob træning og styrke træner både hjælp til vægttab ved brændende kalorier, og begge bidrager til kvinders kardiovaskulære og muskuloskeletale sundhed. Planlæg din træning konsekvent for at maksimere vægttab effekter.

Konsistens

En ideel vægttab plan indeholder fem til seks planlagte træningsprogrammer om ugen, med mindst en hviledag. Men nøglen til kvinders vægttab er konsistens, så i sidste ende er det bedste træningsplan en bæredygtig. Vedtagelse af en træningsplan er en livsstilsændring, ikke et kortsigtet program. Træningsmål og aktiviteter udvikler sig over tid efter interesser og fitness niveau, men at finde en træningsplan, der bliver en fornøjelig vane, er et vigtigt skridt til effektiv vægttab.

Daglig rutine

For kvinder jonglering arbejde, skole og børn, dette trin kan være svært. Nyd til en konsekvent træningsprogram ved at tilføje bevægelse gennem din daglige rutine. Park i den fjerne ende af indkøbscenteret og gå. Tag trapper i stedet for elevatorer. Gør crunches, bent-knee push-ups eller en øvelse-band styrke træning under tv-reklame pauser. Giv ikke op, hvis du ikke kan planlægge en time-lange løb eller aerobic klasse; tage flere 10 minutters gåture hele dagen. Opdrættet af positive fremskridt, kan du finde det lettere at sætte en regelmæssig træningsprogram. I mellemtiden er den bedste træningsplan for travle kvinders liv hver gang og hvor det er muligt.

Beliggenhed

For nogle kvinder er gymnastiksalen en pause fra arbejde og hjem; for andre er det en umulig udgift, eller at komme i gymnastiksalen skaber øget planlægningsvanskeligheder. Kontroller tidsplaner for lavpris rekreativ afdeling eller skole fitness klasser, eller invester i nogle få billige hjemme træningsposter, som en gulvmåtte, træningsbånd eller håndvægte. Hvis du tilhører et motionscenter, men ikke kan klare det, hold dig til din tidsplan og træn dig hjemme eller tag en tur fra kontoret.

Timing

Kroppen fortsætter med at forbrænde ilt og kalorier i forhøjet tempo i en periode efter en træning. Efter-øvelsesenergi kan holde dig vågen, hvis du træner for sent om aftenen, mens du træner om morgenen kan hjælpe med at maksimere vægttabsvirkninger. Hvis morgenøvelsen passer til din daglige tidsplan, kan du udnytte denne ekstra timing-fordel, men har en backupplan, hvis din oprindelige tidsplan falder igennem.

Del:
Kommentarer