Den bedste tid til at købe en tredemølle

Den bedste tid til at købe en tredemølle

Hvis du elsker at løbe eller jogge udenfor om sommeren, men ikke nyder at træne i kulden, er efteråret og vinteren de logiske tider at købe en tredemølle. Men lad dig ikke lade dig narre af det evigt, året rundt salg, som træningsudstyrsfabrikanter bruger til at appellere til kunderne. De bedste løbebåndsmuligheder er normalt tilgængelige i januar og februar, hvor producenterne er ivrige efter at snag købere motiveret af nytårs resolutioner.

Altid på salg

Må ikke være for overvåget af stejle markdowns på løbebånd; det er almindelig praksis for de fleste mærker at prissætte deres maskiner latterligt højt, så tilbyde næsten perpetual "begrænset tid kun" rabatter overalt fra 20 til 50 procent.

De bedste tilbud

Blændende salg til side, de bedste tilbud på løbebånd er normalt tilgængelige tidligt i det nye år. Nogle sportsvarer butikker kan annoncere tredemølle tilbud på sort fredag ​​eller dagen efter julen, men ikke blive så taget i de gode tilbud, at du køber en model, du ikke rigtig vil.

Ligesom at købe en bil, kan du også få gode tilbud, hvis du venter, indtil nye modeller udgives og derefter køber det foregående års model. Når de nye modeller frigives varierer fabrikanten, og ikke alle producenter opdaterer deres udstyr hvert år.

Del:
Kommentarer