Den bedste slags madras til spinal stenose

Den bedste slags madras til spinal stenose

Den bedste slags madras til spinal stenose er en, som fremmer naturlig spinaljustering. Dette adskiller sig fra enkeltpersoner, hvorfor det er vigtigt, inden du køber en madras, der ligger i din sædvanlige sovestilling i mindst 15 minutter for at bestemme komfortniveauet. Det, der er kendt, er en mellemstor madras, der synes at give ordentlig støtte og mere komfort til personer med lændesmerter end en fastere. Men om den mellemstore madras skulle være lavet af spole, er hukommelseskum eller latexskum op til personlig præference og komfort.

Coil Madrasser

Spinal stenose er indsnævring af rygsøjlen i enten nedre ryg eller nakke. For nogle mennesker med spinal stenose, giver en inderspring eller coil madras mere støtte end en memory foam madras. Sengestøtte er vigtig for at lindre smerter forårsaget af spinal stenose.

Især inderspring madrasser med offset spiraler er designet til at passe til kroppen og giver komfortabel støtte. Nogle inderspring madrasser har lomme spoler, der bevæger sig uafhængigt af hinanden. Dette giver spolerne mulighed for at reagere og reagere hurtigt på bevægelse, såsom når man drejer i seng.

Den bedste spole inderspring madras til personer med spinal stenose bør have et stort antal coils for at give ordentlig støtte til rygsøjlen.

Memory Foam Madrasser

Med en hukommelseskummadras er tætheden vigtig for personer med spinal stenose. Kig efter skummadrasser med skum med høj densitet, fordi det fungerer bedst i jævnt fordelt kropsvægt og lindrende stress på trykpunkter som underkroppen.

Selvom hukommelseskummadrasser opretholder ryggenes naturlige kurve og forbedrer cirkulationen, kan nogle mennesker med spinalstenose finde det kedeligt at skifte kroppens positioner. Det skyldes, at højdensitetshukommelseskum tager længere tid at reagere på forskydninger i kropsvægt. I disse tilfælde kan skum med lavere massefylde være bedst.

Latex Skummadrasser

En latexskummadras, enten fremstillet af en naturlig eller syntetisk blanding, tilvejebringer solid støtte, især hvis latexen er konstrueret i et fast stykke. Latex skum er et af de bedste madras valg for spinal stenose sufferers fordi det er meget effektivt til at reducere trykpunkter og fordeler kropsvægt. Vigtigere er, at det hurtigt vender tilbage til vægtforskydninger fra ændringer i sovende stillinger.

Del:
Kommentarer