Den bedste over counter vægttab piller

Den bedste over counter vægttab piller

Med så mange urte kosttilskud og kost piller på markedet, at finde en, der virker, kan være skræmmende. Der findes dog over-the-counter kosttilskud, der kan hjælpe enkeltpersoner med at ændre deres kostvaner og tabe sig. Husk at kontakte en sundhedspersonale for at diskutere eventuelle mulige komplikationer, før du starter en diætplan eller en supplerende behandling.

Urteformler

Ifølge sundhedspersonale på Mayo Clinic har et flertal af kosttilskud til urte ikke været underkastet kontrolleret FDA-forskning. Som følge heraf kan eventuelle krav fra producenter af disse produkter ikke verificeres. For de urte kosttilskud, der er blevet gennemgået af FDA, har resultater vist beskedne vægttab hjælp ved populære urtetilskud.

Ud over eventuelle vægttabs påstande fra plantestoffer, kan disse kosttilskud have bivirkninger. Tal med din læge, før du tager en urtemedicin for at undgå helbredskomplikationer.

Et af de mest legitime naturlige kosttilskud, der har vist sig at hjælpe med vægttab er hoodia. Hoodia er en plante, der oprindeligt blev spist af sydafrikanske bushmen som en sult suppressant. Farmaceutisk firma Phytopharm viste i et fase 2a-forsøg, at hoodia kan nedsætte appetitten, hvilket fører til signifikant tab af kropsfedt. Piller kommer i størrelser på 400 til 750 mg, og "... de fleste [supplerende virksomheder] anbefaler doser over 2.400 mg (2,4 g) pr. Dag."

Lægemidler

Den første ting at vide om lægemiddelfremstillede vægttab kosttilskud er, at de ikke er for alle. Nogle af dem er specielt målrettet til at hjælpe moderat til alvorligt overvægtige patienter, og kan være skadelige for sundheden hos en person, der simpelthen er ude af form. I den forbindelse skal du kontakte din sundhedspersonale og diskutere, hvorvidt et overvægtstab til vægttab er for dig.

Mens mange urtetilskud er generelt uskadelige og generelt ikke vil producere alvorlige bivirkninger, er lægemidler til vægttab specifikt formuleret til det formål. Deres misbrug kan føre til alvorlige helbredskomplikationer, så pas på eventuelle FDA advarsler, der står på din over-counter medicin.

FDA godkendte nylig et lægemiddel kendt som orlistat, som hjælper dig med at tabe dig ved at reducere tarmens evne til fedtabsorption. Orlistat er i øjeblikket tilgængelig i en ikke-receptpligtig form, kaldet 'Alli'. Det er dog ikke meningen, at det er en genvej, og ifølge Mayo Clinic er "Alli beregnet til kun at blive brugt med kalorier med lavt fedtindhold og regelmæssig motion..."

Overvejelser

Husk på, at vægttabtilskud og over-counter-piller er beregnet til at tjene som komplimenter til en velafrundet vægttabsplan. For at se eventuelle varige ændringer i fysik skal du inkludere diætændringer og regelmæssig motion. Husk også, at piller ikke virker lige så godt for alle, men at spise rigtigt og forblive fysisk aktive er de bedste måder at maksimere resultaterne for, hvad de supplerer du forsøger.

Del:
Kommentarer