Den bedste øvelse for middelalderlig kvinde at tabe maven

Den bedste øvelse for middelalderlig kvinde at tabe maven

Mavefedt er et besværligt problem for middelaldrende kvinder. Efterhånden som du bliver ældre, sænker din stofskifte. Du mister muskelmasse og mere kropsfedt ophobes i midsektionen, siger MayoClinic. Det kan være svært at slippe af med dette fedt, men det er muligt ved at vedtage et træningsprogram, der passer til dine behov og gør livsstilsændringer, der maksimerer din evne til at forbrænde fedt.

Om Belly Fat

Udseendet af for meget mavefedt indikerer ofte forekomsten af ​​visceral abdominal fedt eller fedt, der omgiver de indre organer. Dette fedt øger risikoen for at udvikle hjertesygdom, diabetes, hypertension, galdeblære sygdom, metaboliske problemer og brystkræft, ifølge MayoClinic. Ligeledes viste en undersøgelse foretaget ved Wake Forest University og citeret af Harvard Health Publications dem med talje større end deres hofter havde svært ved at udføre daglige aktiviteter som at lave skik og komme ud af sengen. En anden undersøgelse viste, at en større talje satte kvinder i en 52 procent øget risiko for at udvikle kolorektal cancer.

Kardiovaskulær træning

For at tabe mavefedt skal middelaldrende kvinder deltage i mindst to timer og 30 minutters kardiovaskulær aktivitet om ugen. Denne aktivitet skal være moderat intens, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Et eksempel på en sådan øvelse er rask gang. Mens denne form for motion ikke brænder fedt fra bare din mave, bør det resultere i det samlede vægttab, så længe du ikke øger antallet af kalorier du spiser.

Styrketræning

Som supplement til aerob aktivitet kan styrketræning bidrage til at befri din krop af mavefedt. Ifølge en undersøgelse fra University of Pennsylvania, der er citeret af Harvard Health Publications, har kvinder, der deltog i vægttræning to gange om ugen, oplevet en større reduktion i det samlede kropsfedt og var i stand til at holde af med visceralt abdominal fedt mere succesfuldt. Toning øvelser rettet mod abdominals som situps er nyttige til at skabe stærke muskler i denne region, men de vil ikke brænde fedt. Du skal udføre styrketræningsøvelser mindst to gange om ugen på uafbrudte dage, der målretter mod alle de store muskelgrupper, ifølge CDC.

Motion er ikke nok

Selv den bedste øvelsesplan er ikke nok til at forbyde mavefedt til middelaldrende kvinder. Ifølge MayoClinic skal du også opretholde en lavt kalorieindhold. Ved at reducere dit kalorieindtag gør du disse træningsposter virkelig virker for dig. Du vil ikke bare opretholde din vægt, så vil du aktivt forbrænde kalorier fra opbevaret fedt. Sådan kaster du pund fra hele din krop, herunder din mave. En god kost til brændende fedt omfatter magre kilder til protein, fuldkorn, grøntsager, fedtfri mælk og frugt.

Del:
Kommentarer