Den bedste øvelse for herniated disc patienter på L5-S1 niveau

Den bedste øvelse for herniated disc patienter på L5-S1 niveau

Lændesmerter og svaghed har tendens til at være ret almindelige, da enkeltpersoner bliver ældre. Det mest almindelige niveau er på ryggen L5-S1. L5 disken er lændehvirvel disken, der er den laveste på ryggen og S1 disken er lige under den. Meget af din evne til at bøje og rotere kommer fra at have fleksibilitet på dette område.

Knæ-til-bryststræk

Dette er en af ​​de mest effektive øvelser til at strække nedre ryg og fremme bevægelse i L5-S1 niveauet af rygsøjlen. Lig ned på gulvet på ryggen. Dine knæ bør bøjes i 45 graders vinkel. Grib dit venstre ben bag hamstringen og træk det op mod brystet. Hold positionen i to sekunder. Gå tilbage til den oprindelige position. Gør dette 10 gange med dit venstre ben og 10 gange med dit højre ben. Tag en 30-sekunders pause og gentag sættet.

Pelvic Tilt

Lig ned på gulvet på ryggen. Bøj dine knæ i en 45 grader vinkel. Spænd musklerne rundt om din midsektion og flad ryggen mod gulvet, og hold musklerne stramme igennem hele øvelsen. Gør dette 15 gange, tag en 30-sekunders pause og gentag derefter sæt. Dette vil hjælpe med at løsne og styrke L5-S1-området i rygsøjlen.

Ben elevatorer

Lig ned på gulvet på ryggen. Bøj dine knæ i en 45 grader vinkel. Spænd musklerne rundt om din midsektion og stram musklerne i dine skinker også. Løft dit højre ben, indtil det er lige og peger op i loftet. Hold denne position i to sekunder. Tilbage til startpositionen. Gør dette 10 gange og gør den samme øvelse med dit venstre ben 10 gange. Tag en 30-sekunders pause og gentag sættet.

Wall Squat

Stå med ryggen mod væggen. Dine hæle bør være omkring 18 til 22 inches fra væggen. Spænd dine abdominale muskler og skub derefter ned ad væggen, indtil du næsten sidder i siddestilling med lårene parallelt med gulvet. Slide sikkerhedskopieringen. Gør dette 15 gange, tag en 30 sekunders pause og gentag sættet. Dette vil styrke L5-S1-området af rygsøjlen.

Del:
Kommentarer