Den bedste morgenmad mad til diabetikere

Den bedste morgenmad mad til diabetikere

Spise morgenmad er afgørende for diabetikere. Udover at give dig energi, hjælper en velafrundet morgenmad også balancen med blodglukoseniveau. At starte med en solid blodglucosemæssig læsning gør det lettere at opretholde gode niveauer i løbet af dagen. De bedste morgenmadsprodukter til diabetikere er dem, der er høje i magert protein og fuldkorn, da disse typer fødevarer er mest påfyldning og generelt har et lavt glykæmisk indeks.

Magert protein

Lean protein er en stor brændstofkilde til diabetikere, især første om morgenen. Lean protein fødevarer er påfyldning endnu ikke indeholder mange af de kulhydrater, der kan smide blodsukker niveauer. Selvom mange morgenmadsmadvarer er proteinrige, er meget få af dem passende til diabetikerens kost. Bacon, pølse og æg stegt i smør, for eksempel indeholder alt for meget fedt til at være næringsmæssigt forsvarlig.

Hytteost og fedtfri almindelig yoghurt er gode kilder til magert protein til diabetikere, som er kogte eller krypterede æg. Lean skinke eller kalkun kan føjes til æggene for at gøre en scramble eller omelet.

Hele Korn

Hele korn kan bruges til at supplere en diabetiker morgenmad - når portionerne er korrekt styret. Selvom fuldkornsprodukter indeholder kulhydrater, giver de også et energiforøgelse, som kan være nyttigt tidligt om morgenen. Din læge vil fortælle dig, hvor mange gram kulhydrater du kan forbruge om dagen; Sørg for at spise en brøkdel af dem til morgenmad.

De bedste helkorns morgenmadsprodukter til diabetikere omfatter hele hvede brød, engelske muffins og bagels. Almindelig havregryn er også et godt valg. Andre muligheder er fuld hvede pita brød, majs eller low-carb tortillas og fuldkorn, lavt sukker morgenmadsprodukter.

Frugt og grønt

En diabetiker morgenmad kan altid suppleres med frugt og grøntsager for at gøre måltider større og mere påfyldning. Friske bær er blandt de bedste valg i denne kategori, fordi de har en tendens til at være lav i kulhydrater. Andre anbefalede frugter omfatter en lille banan eller æble eller en håndfuld druer. Pas på ikke at gå overbord med sukkerholdige frugter, da de kan påvirke blodglukoseniveauerne.

Grøntsager kan også indgå i en diabetiker morgenmad. Tilsæt en håndfuld spinat eller nogle hakkede løg, paprika eller tomat til æg til en vitaminfyldt scramble. En lille mængde avocado skåret på en morgenmadsmad sandwich kan være rig og påfyldning. Selv halvdelen af ​​en bagt kartoffel toppet med ost kan være en god morgenmad mad til diabetikere.

Del:
Kommentarer