Den bedste måde at rengøre en Hockey Helmet Visor på

Den bedste måde at rengøre en Hockey Helmet Visor på

Uanset om det er fordi det kan påvirke deres on-is vision eller de simpelthen ikke kan lide udseendet af dem, vælger mange hockeyspillere ikke at vedhæfte en hel facemask til deres hjelme. Et visir er en anden nem måde at holde dig beskyttet mod farvestikker eller pucker. Hvis visiret ikke er ordentligt rengjort og plejet, kan det dog blive snavset og ridset og kan forhindre din vision på isen - sætte dig i skade.

Rengøring af din visir

Mange skadelige stoffer kan finde vej på din visir under et hockeyspil - salt fra din sved, snavs fra isen og snavs fra isen og dit andet udstyr. Selv om det måske ikke virker så stort af en aftale, kan disse stoffer opbygge og forårsage skade på din visir - noget, der nemt kan undgås ved simpel husrengøring.

Start med at fjerne din visir fra hjelmen ved at fjerne de to skruer fra hver side af hjelmen, der holder den på plads.

Skyl derefter din visir under varmt vand, og brug fingrene til let at gnide vandet over det. Dette vil medvirke til at løsne salt og snavs, der har samlet sig på visiret, hvilket gør det nemmere at rense det.

Mens du stadig løber vand over visiret, skal du lægge en lille smule opvaskemiddel på fingrene og gnide den over indersiden og udenfor visiret. Dette hjælper med at fjerne fedt, olie og andre opbyggede stoffer fra visiret.

Når du har helt rengjort indersiden og udvendigt af visiret, skylles det under varmt vand, så sørg for, at al skålen er skyllet væk.

Når det er tid til at tørre din visir, er det bedst at lade naturen tage kurset og visiret for at lufttørre. Start med at potte overskydende vand af visiret med et blødt håndklæde og sæt det på et andet håndklæde for at lufttørre.

Alternativer

Som med næsten alt har folk forskellige meninger om den bedste måde at rense et visir på.

Et alternativ er en mikrofiber tørklæde, der giver dig mulighed for at fjerne de skadelige materialer fra din visir ved enten at tørre det med kluden, mens det er vådt eller ved at væde det med vand først.

Der er også et væld af rengøringssprayer fra virksomheder, herunder Oakley og Pro Guard. Med disse produkter sprøjter du dem på visiret, indtil et lag skum begynder at danne. Derefter tørres skummet af visiret med en blød, fnugfri klud.

Del:
Kommentarer