Den bedste kost for mænd, der ønsker at tabe maven Fat

Den bedste kost for mænd, der ønsker at tabe maven Fat

Ujævn mavefedt er en af ​​de største bekymringer for mænd på udkig efter at fuldføre en kost. Ofte husker de en tid, da de kunne spise næsten alt, hvad de ønskede og ikke lægge på uønskede pund. Men kroppens metabolisme bremses, og ophobningen af ​​kropsfedt stiger stadigt indtil en dag, vi er overrasket af personen i spejlet. Men der er håb.

Sandhed om abdominal fedt

Ligegyldigt din alder kan du generelt miste betydelige mængder fedt inden for 3 til 6 måneder efter begyndelsen af ​​en regimenteret kost. Men for mænd er mavesyret noget af det sidste, der går tabt. Mens kvinder har tendens til at opbevare stædig fedt på deres ben, hofter og gluter, mænd har tendens til at gemme det i deres abdominal område. Overdriven fedtopbevaring har tendens til at gøre kroppen mere resistent overfor insulin, et fedtoplagringshormon. Så for dem der ønsker at kaste fedt, er det vigtigt at administrere insulin. Og den bedste måde at holde kroppens insulinniveauer under kontrol er lavere carb-spisning.

Følg de 7 vaner

Lav carb betyder ikke noget carb. Det betyder bare, at du nøje skal overvåge de typer carbs du indtager i varigheden af ​​kosten. Til dette formål giver de 7 vaner af effektive ernæringsprogrammer af dr. John Berardi et godt springpunkt for dem, der ønsker at miste deres kærlighedshåndtag og bliver genkendt med deres ab muskler. De 7 vaner:

  1. Spis mindre måltider hver 2. til 3. time, for i alt fem til otte små måltider om dagen, hver dag.
  2. Spis en magert proteinkilde med hvert måltid (kød, kylling, fisk, æg).
  3. Spis frugt, grøntsager eller begge med hvert måltid.
  4. Sørg for, at næsten alle kulhydratindtag kommer fra frugt og grøntsager.
  5. Sørg for, at mindst 25 procent af dine kalorier kommer fra fede kilder, herunder animalske fedtstoffer og olier (hør, fisk, kokos og oliven).
  6. Drikk kun drikkevarer, der har nul kalorier. Hold dig til bare vand og grøn te, hvis det er muligt.
  7. Spis kun fuldfoder (i modsætning til flydende ernæring).

Dette kan synes at ligner mange andre lav-carb planer, du har set, men husk at de 7 vaner opmuntrer carb indtage fra frugt og grøntsager. Så mens du stadig ikke kan få den muffin eller burrito du længes efter, kan du stadig få en rimelig forsyning med daglige kulhydrater - hvilket lindrer mange af de klager, som folk har om carb-diæt (såsom hjerne tåge og sløvhed).

Hvad er det næste?

Beslutning om kost er det første skridt i retning af at genvinde dit helbred. Men dette er ikke et system for at spise, der skal kasseres umiddelbart efter at du har nået dine mål. Som du fortsætter med at alder, vil kroppen tolerere færre afvigelser fra en sund livsstil. Forståelse der giver dig mulighed for at gøre de 7 vaner til en livsstil. Og at opnå det vil gøre underværker for alle aspekter af dit liv, når du når alderdom.

Del:
Kommentarer