Dele af en sugemaskine

Dele af en sugemaskine

En sugemaskine er et bærbart apparat, der anvendes i det medicinske område til aspirering af væsker fra en persons luftveje og mund. Der er mange dele, der går ind i fremstillingen af ​​en elektrisk sugemaskine. Flere typer sugemaskiner er på markedet; nogle er bærbare, nogle er til hjemmebrug, og andre er strengt til hospitalsbrug.

typer

Der er flere forskellige sorter af sugemaskiner. Nogle sugemaskiner er batteridrevne og bærbare, andre er ikke. Elektriske sugemaskiner er almindeligt anvendt på det medicinske område for deres relative brugervenlighed og nøjagtighed. Bærbar trakeal sugemaskine er tilgængelig for dem, der har brug for dem til at fjerne slim fra deres luftveje. Hver type sugemaskine har sine fordele og ulemper.

Fungere

Formålet med at bruge en sugemaskine er at fjerne uønskede materialer fra maven, munden eller halsen. Nogle sugemaskiner er mere sofistikerede og tilbyder flere funktioner end andre. Tracheostomi sugemaskiner fjerner slim og sekret fra luftrøret, der ikke kan ryddes ved hoste.

Dele

Hoveddelen af ​​en elektronisk sugemaskine er en vakuumpumpe, bakteriefilter, vakuummåler, fugt eller snavsfælde, et reservoir til aspireret materiale og et sugekateter. Reservoirer er normalt glasflasker med markeringer, der angiver volumen. Tracheostomi sugemaskiner er enkle maskiner, der består af et sugekateter med en hård plastisk ende og et forbindelsesrør.

Funktioner

Mange elektriske sugemaskiner er tilgængelige med højt eller lavt sugeindhold. Niveauerne vedrører sugeproduktionen. Høj sugemaskiner anvendes normalt til hurtig udsugning af væsker eller affald. Lav sugemaskiner er ideelle til efterfølgende dræning af sår. Nogle sugemaskiner har kompakte design, der gør dem nemme at gemme.

Advarsler

For at undgå risiko for skade og unødvendigt slid bør sugeapparater kun bruges efter behov og som anbefalet. Sugemaskiner skal holdes rene og fri for bakterier for at undgå risikoen for at inficere brugeren.

Koste

Der er ganske få bærbare sugemaskiner designet til hjemmet, der er tilgængelige for offentligheden. Bærbare sugemaskiner kan købes i alle tilfælde fra et til flere hundrede dollars afhængigt af specifikationerne for hver model. Hvis der kræves service eller udskiftningsdel, skal en autoriseret professionel udføre servicen.

Del:
Kommentarer