Dele af en Golden Eagle Bow

Dele af en Golden Eagle Bow

Golden Eagle er et mærke af jagtbue, der ikke længere fremstilles, men er stadig efterspurgt af mange dygtige udendørsmænd. Golden Eagle specialiseret i sammensatte buer, som har flere high-tech dele, der gør dem meget lettere end en traditionel bue. Hvis du ønsker at købe en Golden Eagle-bue, skal du være fortrolig med nogle af dens dele.

Riser

Den gyldne ørnbue, som andre sammensatte buer, har en meget stiv struktur, der tillader mere energi fra tegningen (når strengen trækkes tilbage), der skal overføres til pilen. Den stive struktur kaldes stigrøret. For Golden Eagle mærker som Splitfire 32, Litespeed Extra og Titan Express, stigerør og håndtag er lavet af aluminiumlegering. Til Sparrowhawk, Superhawk og Evolution modellerne er stigrøret og håndtaget lavet af magnesium.

lemmer

Læberne af sammensatte bue fastgør cam- og strengkomponenterne til stigrøret. En sammensat bue har en øvre lem og et underben. Lemmerne i Golden Eagle buer varierer i størrelse og form i henhold til modellen. Lammestørrelserne er betegnet med bogstaver, fra største til mindste, R, S, T, U, V, W. For eksempel har Splitfire 32 en lige, R-type lem, Titan Express har en recurve (bøjet indad), Z-type lem og Superhawk en lige, T-type lem. Guldørnens lemmer er ofte lavet af et meget højstrækkeligt carbon-kompositmateriale.

Hjul og kameraer

Knappen eller hjulet på den sammensatte bue holder tråden og roterer, når tråden trækkes stramt. Strengen løber langs kammen som et hjul og remskive. Når strengen slippes, vender kameraet tilbage til sin oprindelige position. Golden Eagle bows har en bred vifte af cam typer med meget specialiserede varemærker navne. For eksempel bruger Sparrowhawk-bågen en hurtig cam, og Z-ilden bruger en Zen-cam. Sammensatte buer indbefatter også et princip kaldet let-off, den maksimale kraft, der produceres i cam'en under tegningen. Den gives som en procentdel af buevægten. De fleste Golden Eagle-buer har en 75 procent let-off, selvom Titan Express-buer har 60 procent.

Kabler

Kablet (eller snoren) er den del af bøjlen, som faktisk driver pilen. Kabler i sammensatte buer er lavet af meget stærkere materialer end de fleste traditionelle buer, normalt fra polyethylen (som alle Golden Eagle-kabler) eller endda ståltråd. Afstanden til hvilken kablet kan trækkes kaldes træklængden, eller trækkes kun. Tegningen af ​​Golden Eagle buer spænder fra 27 inches til 31 inches. Også Golden Eagle-buer har enten sort- eller sort-gul-farvede kabler.

Del:
Kommentarer