Dele af en Badminton Court

Dele af en Badminton Court

Badminton er et spil, der spilles af to til fire spillere på en domstol ved hjælp af en racket og shuttlecock eller "birdie". Som det hurtigste racket spil og den femte mest populære racket sport i verden, udfordrer det hastigheden, agility og udholdenhed af spillere. Spillet blev først spillet i det 18. århundrede, i dag er spillet reguleret af Badminton World Federation, som giver en standardiseret court layout og dimensioner brugt over hele kloden.

Domstolens mĂĄl

En standard badmintonbane er et rektangel pĂĄ 44 fod (13,4 m) lang og 20 fod (6,1 m) bred. Den fulde bredde bruges kun i dobbeltspil; i singles konkurrence er bredden reduceret til 17 fod (5,18 m). De ubrugte bredder pĂĄ 1,5 fod pĂĄ hver side - kendt som sporvognslinjerne - er markeret med parallelle linjer. De forskellige dele af retten er markeret med linjer 1,5 inches (40 mil) i bredde og hvid eller gul i farve.

Service Courts

Den korte service linje, 6,5 fod (1,98 m) fra nettet, markerer det punkt, ud over hvilket en tjener skal lande for at være lovlig. Den bageste grænselinje ved kanten af ​​retten tjener som den lange servicelinie i singelkonkurrencen og angiver det fjerneste punkt, som en tjener må lande. I dobbeltkonkurrence defineres den lange service linje af en linje på 2 fod, 6 inches (0,78 m) fra den bageste grænselinie. At køre fra den korte servicelinje til den bageste grænselinje er midtlinjen, som deler serviceområdet i venstre og højre service domstole.

Net

Nettet bisects retten på præcis 22 fod (6,7 m) fra hver ende. De stillinger, der holder nettet, skal være 5 fod, 1 inch (1,55 m) højt og forblive lodrette, selvom nettet er anspændt. Netværket selv skal være fremstillet af en mørkfarvet fintråd af ensartet tykkelse, 2,5 fod (760 mil) i højden og mindst lige så bred som retten, toppet med en hvid klud på 3 tommer (75 mil) bred.

Andre detaljer

Badmintonbaner er normalt lavet med overflade af træ, beton eller bituminøst materiale. De kan dækkes med farvecoating for at beskytte materialet. Der er ikke fastsat nogen minimumshøjde for en badmintonbane, men der skal være plads til spillere til at tjene høje tjenere eller returnere uden fuglebøjlen der rammer loftet.

Del:
Kommentarer