De ti vigtigste ting, der er nødvendige for at overleve for livet

De ti vigtigste ting, der er nødvendige for at overleve for livet

Hvad der kræves for at leve behageligt afhænger af hver enkelt person. Men der er grundlæggende ting, som alle mennesker har brug for at overleve. Overlevelse afhænger af fysiske og immaterielle elementer, der føder din krop såvel som dit sind.

Luft

Måske er det mest kritiske element til overlevelse at være ilt, der giver os mulighed for at trække vejret. Uanset om dit problem er mangel på luft, dårlig luftkvalitet eller en fysisk tilstand, der begrænser din lungekapacitet, vil du sandsynligvis lide hjerneskade eller dø, hvis din iltforsyning skæres af i mere end tre minutter. Mennesker, der lider af emfysem eller alvorlig bronkitis, kan attestere dette.

Vand

Den menneskelige krop består af omkring 70 procent vand. Du vil ikke vare længe uden dette vigtige stof. I ekstreme varmesituationer kan du blive dehydreret og begynde at opleve problemer inden for få timer.

Mad

Fødevarer, men ikke helt så kritiske som vand, er også nøglen til overlevelse. Folk der har overlevet sultestrejke viser, at mennesker kan leve i nogen tid uden at spise. Men uden ordentlig hydrering vil kroppen kun vare mellem 40 og 70 dage uden mad.

Søvn

Hvis du taber en nats søvn, vil du nok være grouchy næste dag. Fortsæt det mønster i mere end en nat eller to, og du vil vokse mere skræmmende. Uden den rigtige mængde søvn i længere tid, begynder din krops processer som hormonproduktion, der er nødvendige for ordentlige kroppsfunktioner, at lukke ned.

Ly

Uanset om det er et telt eller et penthouse, der har tilstrækkelig ly til at beskytte dig mod elementerne, er nøglen til overlevelse. Uanset indkomst har mennesker brug for en form for beskyttelse mod vind, regn og sne at leve. Den mest effektive form for husly er bestemt af dit miljø.

Sikkerhed

Det er ikke kun vigtigt at have beskyttelse mod vejrelementer, men det er også vigtigt at have sikkerhed mod angreb af enhver art. Mød en for mange vilde dyr eller galninge med en pistol, og du vil ikke leve længe. Armerer dig på en eller anden måde mod angreb fra menneskelige og dyreagtige rovdyr eller har nogen, der kan beskytte dig, giver en følelse af sikkerhed og fører til længere levetid.

Sundhed

God sundhed er ikke nødvendigvis afgørende for overlevelse, men en vis grad af generel sundhed er vigtig. God sundhed vil bestemme kvaliteten af ​​dit liv og fører normalt til et længere liv. En levetid på sunde vaner, herunder tilstrækkelig motion og forbrug af næringsrige fødevarer, hjælper med at øge overlevelsen.

Indkomst

Uanset et samfunds valuta eller handelsenhed er en indtægtskilde afgørende for overlevelse. I nogle lande behøver du muligvis ikke en betydelig sum penge for at overleve på grund af lavere leveomkostninger, men du har stadig brug for en eller anden måde at betale dine regninger på. Selvom syg og ude af stand til at arbejde, er generøse venner og familie eller statsstøtte kritisk. Før indkomsten af ​​kontanter brugte mennesker over hele verden varer og tjenesteydelser til byttehandel og handel.

kammeratskab

Seere, der er vidne til Tom Hanks, skaber en ven ved navn Wilson ud af en volleyball i filmen "Castaway" så vigtigheden af ​​kompagniet for overlevelse. At være alene og have ingen med hvem du kan dele dit liv, kan ikke dræbe dig så hurtigt som sult eller udtørring, men det vil til sidst ødelægge din vilje til at overleve. At have kærlighed og forbindelse af mindst et kæledyr er kritisk.

Kommunikationsmidler

Skær dig selv fra nogen måde for at kommunikere med omverdenen, og din overlevelse vil blive begrænset. Kommunikation er af afgørende betydning for kompagniet og hjælper dig igennem grove tider. Også, hvis du har brug for hjælp, er det nødvendigt at kræve hjælp. Ældre med fysiske problemer ved dette og udstyre sig med et automatisk opkaldssystem, når de bor alene.

Del:
Kommentarer