De bedste underarm øvelser til Kvinder Flabby Arms

De bedste underarm øvelser til Kvinder Flabby Arms

Selv unge, sunde kvinder kan have underarmsflab, som er bane for de fleste kvinder, især dem der kan lide at bære ærmerøse toppe. Ingen kan lide at have underarm flab, der klapper hver gang du bevæger dine arme. Der er måder at bekæmpe dette problem på, men det vil tage dedikation og meget hårdt arbejde fra din side.

At føre slaget imod underarmsflabben

Det er udfordrende at slå slagende hud i underarmeområdet, især for ældre kvinder, fordi vi alligevel mister kollagen og elastin, som er bindevæv, der i det væsentlige holder vores hud sammen. Dr. Anita Cela, klinisk assistent professor i dermatologi ved New York Hospital-Cornell Medical Center i New York, forklarer, at vores hud også har tendens til at blive strakt ud gennem årene, fordi vi har vundet og tabt. Uden den rigtige mængde elastin og kollagen kan vores hud ikke hoppe tilbage og vende tilbage til sin forstrakte form. Vores hud begynder at falde, og resultatet er blabby, løs hud under dine arme og andre steder.

Når du taber, kan ingen forudsige, hvor fedtet vil gå tabt. Hvis det går tabt under armene, kan det resultere i uklare underarms. Da ældre hud ikke snapper tilbage, som det en gang gjorde, kan vægttab gøre dit problem med underarmsagtigheden endnu værre, ifølge Dr. Cela.

Teknikker og forslag

Du skal arbejde på at toning både dine biceps, som er de muskler, der løber langs forsiden af ​​din overarm, samt triceps, der løber langs armens ryg, ifølge Dr. Debra Price, klinisk assistent professor i dermatologi ved University of Miami School of Medicine og en hudlæge i South Miami. Ved at gøre dette skaber du udseendet af fastere hud, fordi du fylder den skumle hud med muskler. Huden kan stadig gøre noget, men det vil ikke jiggle så meget.

Motion er paramount

Bortset fra plastikkirurgi er træning den eneste måde at slippe af med underarmsløbet. Sid på gulvet med dine knæ bøjede og dine fødder eller hæle hviler på gulvet. Dine palmer skal placeres fladt på gulvet ved siden af ​​dine hofter med fingrene pegende på forsiden, ifølge Peggy Norwood-Keating, direktør for fitness på Duke University Diet and Fitness Center i Durham, North Carolina. Læn dig tilbage, bøj ​​dine albuer og støtte din overkrop med dine arme. Hold dine hænder på plads ved siden af ​​dine hofter. Hold denne position i et par sekunder, og tryk derefter på fremad. Dine arme skal helt rette, når du er tilbage i din startposition. Norwood-Keating forklarer, at dette virker på bagsiden af ​​din arm eller triceps

Armbøjninger

Overvej at gøre push-ups. Hvis du ikke kan gøre en regulering push-up, gør dem, mens balancering på dine knæ. Push-ups er en fantastisk måde at tone din triceps og underarm flab på.

Håndvægte

Brug håndvægte - 3 pund, 5 pund eller tungere. Vælg den vægt, du er komfortabel med. Du kan løfte håndvægte, mens du ser fjernsyn eller bærer dem, mens du går.

Sæt på gulvet med en vægt i hver hånd, hæv vægtene over hovedet og sænk dem til bagsiden, bøj ​​armene i albuen og hæv dem derefter. Dette er en god øvelse for underarmene.

Sæt på gulvet med en håndvægt i hver hånd, læg dine hænder sammen foran, lige under din hage og sænk derefter dine arme ned og tryk venstre hånd og underarm ud til venstre, mens du trykker på din højre arm og underarmen ud til højre samtidig. Dine underarme og toppen af ​​dine hænder vil nu vende mod gulvet. Tag dine hænder og arme tilbage til startpositionen og gentag. Gør i det væsentlige den samme bevægelse undtagen denne gang, tryk på dine arme mod ryggen og vend tilbage til startpositionen.

Yoga og andre tilgange

Lav yoga. Mange af yogapositionerne involverer at bruge dine arme. Disse stillinger styrker og taler ikke kun dine underarm muskler, men får dig til at se slankere ud. Gør bænk dips, ifølge Yourtotalhealth.IVillage. Sidder på kanten af ​​din seng, plant håndfladerne på hver side af dine hofter. Lad dine fingre fare over kanten af ​​sengen. Fortsæt med at gå dine fødder ud på forsiden, så dine hofter er blevet løftet op og væk fra sengen. Din skind bør rydde kanten af ​​sengen, når du bruger dine arme til at sænke dig selv. Vedligehold de bøjede knæ og sænk din røv, indtil dine albuer er parallelle med gulvet. Brug din armstyrke, hæv dig selv og fortsæt for at sænke dig selv og hæve dig selv og gentage 12 gange. Som du bliver mere opnået ved at gøre dette - slags en på hovedet push-up - prøv at gøre det med dine ben lige.

Del:
Kommentarer