De bedste udendørs trampoliner

De bedste udendørs trampoliner

Sig ordet "trampolin" i et overfyldt rum, og du vil høre rædselshistorier om brudte knogler eller værre. Hoppe på en trampolin gør dog en fantastisk aerob træning til børn og voksne. At købe en udendørs trampolin indebærer mere end at gå til en sportsforretning. Gør nogle lektier og lær det grundlæggende i trampolinsikkerheden sammen med sikkerhedsvurderingerne for bestemte mærker.

Alley Oop DoubleBounce

JumpSport's Alley Oop DoubleBounce betragtes som den mest avancerede udendørs trampolin, som den sikreste rekreative trampolin på markedet, ifølge webstedet for forbrugersikkerhed TrampolineSafety. Desuden støtter Ronald Froehlich, formand for USS Gymnastics, alle selskabets trampoliner. DoubleBounce leveres med to 14 fods brede runde trampolin senge. Én seng er suspenderet otte og en halv tommer over den anden seng i et forsøg på at reducere påvirkningen på kroppen. Tykt, kraftigt stålrør med 10-tommers fjedre (96 fjedre til topsengen og 32 til bunden) understøtter sengene. Installationstid kører omkring fire timer. Rammerne og kabinettet har 20 års garanti, mens kabinetnet og fjedrene kræver udskiftning om tre til fem år. DoubleBounce koster ca. $ 2.000. Gå til JumpSports websted, www.jumpsport/dealers/, for en liste over forhandlere.

JumpSport's StagedBounce

JumpSport tilbyder StagedBounce, der kombinerer en høj sikkerheds rating med en lav pris. Denne trampolin er et rimeligt alternativ til virksomhedens high-end AlleyOop-serie af trampoliner. Ligesom DoubleBounce har StagedBounce en 14-fods bred runde seng, men indeholder mindre, otte og en kvart kvartfjedre (96 i alt). Staldrammen til StagedBounce har en 20 års garanti og bruger u-bolte til at fastgøre det nettede, sikkerhedsskabe (valgfrit). Installationen til den samlede enhed med sikkerhedskammeret tager lidt længere tid end den fire timers installationstid for DoubleBounce, ifølge TrampolineSafety. JumpSport's StagedBounce koster $ 500 for trampolin og yderligere $ 260 for det valgfrie sikkerhedsrum. Tjek JumpSports hjemmeside, www.jumpsport/dealers/, for en liste over forhandlere.

Skywalker Trampolines

Hvis du bruger $ 300 eller mindre, kan du ikke give dig den allerbedste trampolin på markedet, men Skywalker-mærket vil stadig give timer med sikker aerob aktivitet, når du plejer det. Skywalker tilbyder en række lavprissatte, lukkede udendørs trampoliner, der er perfekte til yngre børn og dem uden meget trampolinoplevelse. Hvis du frygter dit barn vil miste interessen for at hoppe efter en enkelt sæson, overvej denne trampolin. Solgt på Walmart, Skywalker tilbyder runde, lukkede trampoliner med otte fod, 12 fod og 15 fod bredder. Sikkerhedsnet leveres med hver trampolin og starter ved $ 168 for 8 fods bred kabinet og trampolin combo. Forvent dog ikke år med sjov. Den 14-fods brede, runde Skywalker-trampolin har 72 fjedre, der hver måler seks og en halv inches lang. Selv om rammen er stål, er kvaliteten af ​​materialerne i dette produkt lav, ifølge TrampolineSafety, og vil ikke udholde sikkert mere end et par årstider. Installationstid kører omkring to timer.

Del:
Kommentarer