De bedste træningsøvelser til mænd over 50 år

De bedste træningsøvelser til mænd over 50 år

Hos mænd over 50 år har maven og abdominalområdet tendens til at bære ekstra vægt. At holde overskydende fedt i dette område er farligt, fordi det rammer store organer, herunder nyrerne og hjertet. Der er en række egnede øvelser, der kan hjælpe med at slanke og toning dette område af kroppen. Ved at inkorporere hver af disse i en rutine og praktisere dem mindst tre gange om ugen, kan den enkelte opnå mærkbare resultater inden for tre til fire uger.

Siddende Flutter Kick

Denne øvelse virker mavemusklerne og overlårene. Øv et sæt fladt spark ved at sidde på gulvet med benene strakt ud foran. Placer hænderne på gulvet lidt bag kroppen for at få støtte. Hold benene lige, løft dem lidt væk fra jorden og bevæg dem op og ned skiftevis uden at lade dem røre gulvet under øvelsen. Prøv at fortsætte i 20 sekunder og øge længden af ​​tiden, da styrke og evne øges.

Modificeret Crunch

Den modificerede crunch er en effektiv toning øvelse for abdominal regionen. Denne modificerede knap er også langt mindre tilbøjelige til at resultere i skader på ryggen, hvilket er almindeligt, når man praktiserer den traditionelle knase. For at gøre denne øvelse skal du ligge på gulvet med knæbøjninger. Anbring hænderne bag hovedet og løft overkroppen meget langsomt, indtil den er cirka fem centimeter væk fra jorden, og sænk derefter tilbage til startpositionen. Gentag denne øvelse ti gange til at begynde med og øg efterhånden som styrke øges.

Kardiovaskulær øvelse

Prøv at gøre mindst 30 minutters kardiovaskulære aktiviteter tre gange om ugen for at tabe fedt i abdominalområdet. Cykling, løb og svømning er alle effektive øvelser, der arbejder hele kroppen.

Ben løft

Dette er en øvelse, der ikke bør prøves af nogen, der lider af rygproblemer, selvom det kan være en effektiv øvelse for mavemusklerne. At øve en benlift, ligge opad på en træningsbænk og støtte kroppen ved at gribe kanten af ​​bænken bag dig. Løft langsomt benene op så højt som muligt, samtidig med at de holdes lige og sammen. Sænk benene ned igen, under linjen på bænken hvis det er muligt. Det er vigtigt ikke at overdrive denne øvelse, da det kan forårsage skade på ryggen. Prøv at lave fem gentagelser, men stop straks, hvis du føler smerte.

Del:
Kommentarer