De bedste stole til de ældre

De bedste stole til de ældre

Ældre mennesker kan lide af en eller flere sygdomme, som forhindrer dem i at sidde på træ-, plast- eller stålstole. En armløs stol eller en afføring giver ikke tilstrækkelig støtte til de fleste seniorer (især når de står op), så komfort og terapeutisk værdi har forrang over indretning og mode.

Høje sæde stole giver komfort, ekstra støtte og godt udseende

Polstret, stole med høj sæde ryg giver solid støtte til en ældre persons ryg. En skum polstret stol med armlæn som Stein World Accent Chair med High Back fra Walmart giver ældre mennesker pude til ryggen og noget at gribe ind, hvis de har problemer med at stå op.

Brusestole til badeværelse Mobilitet

Når folk bliver ældre, bliver det sværere at manøvrere i brusebadet og komme ind og ud af badekarret. En brusestol gør det nemt for seniorer, der har svage ben eller problemer med at stå eller afbalancere i brusebadet. Carex Universal Bath Bench (med ryg) har runde fødder, der kan hvile imod fronten eller den krumme ryg af badekarret uden at snuble. Der er gribestænger på begge sider af stolen, og det teksturerede, justerbare sæde forhindrer glide. Det er også en god stol for seniorer, der har brug for lidt støtte ud af brusebadet.

Komfortable hvilestoler

La-Z-Boy og andre producenter tilbyder alle forskellige typer behagelige hvilestoler, som ældre folk elsker. Cloud Nine Chaise Rocker Recliner af Catnapper har en udvidet osmannisk og en polstret chaiselong for at gøre sidde i lange perioder meget blødere.

Massagestole til indbygget terapi

En forfriskende massage stol tilføjer varme og blød vibrerende massage for at berolige muskler og smertefulde knogler. Power Life Chaise Recliner med Heat and Massage fra Catnapper kombinerer alle funktioner og funktioner, som en ældre person har brug for i en stole. Det har polstret arme, justerbar varme og massage indstillinger, og en elevator til at hvile trætte fødder.

Stilfuld sædeopløftestol

Risedale Seat Uplift Chair er specielt designet til seniorers hverdagsmæssige komfort og ligner stadig en stilfuld vingerstol. Det har samme løftefunktion ved almindelige hvilestole, men kun sædet bevæger sig opad, ikke hele stolen. Den har to diskrete løftestænger til at hæve og sænke sædet, og benene er indstillelige til at rumme din højde. Dette gør det muligt for stolen at rejse sig med brugeren for at hjælpe ham til en stående stilling.

Del:
Kommentarer