De bedste steder at leve med reumatoid arthritis

De bedste steder at leve med reumatoid arthritis

Reumatoid arthritis er en almindelig form for arthritis. Millioner af mennesker lever med reumatoid arthritis. De forsøger også at finde en behandling, der vil arbejde for at holde betændelsen nede og holde deres leddene behagelige. Det er en autoimmun sygdom, der får kroppen til at angribe sig selv. Dette angreb foregår på leddene og kan forårsage meget smerte. Der er behandlinger til RA, samt anbefalinger til at hjælpe med symptomerne. En anbefaling kan være at vælge, hvor du bor nøje, fordi det klima du bor i kan gøre dine symptomer værre.

Bedste klima for reumatoid arthritis

Når det kommer til dit helbred, kan du måske tro at du er villig til at gøre noget for at hjælpe dig selv helbrede og føle dig bedre. Nogle mennesker har helt sikkert følt den måde, når det kommer til deres reumatoid arthritis, og har endda flyttet over hele landet for at hjælpe dem til at føle sig bedre og leve mere behagelige liv.

Fordi reumatoid arthritis påvirker leddene, kan vejret helt sikkert have en effekt på disse dele af kroppen. Der har været klager fra patienter til deres læger, at de føler, at deres led smerter mere, når kulden sættes i, såvel som når barometertrykket klatrer. Barometrisk tryk måler fugtigheden i atmosfæren, og hvis barometertrykket er højt, hvilket betyder regn eller anden kondensering, kan dette medføre stivhed og smerter i leddene. Det har vist sig, at når den ene side af kroppen - som et håndled - gør ondt på grund af reumatoid arthritis, vil den anden side af kroppen - det andet håndled - også begynde at smerte. Dette kan medføre dobbelt smerte og ubehag.

Fordi klimaet kan påvirke, hvordan du føler, er der læger, der anbefaler til deres patienter at de bevæger sig. For eksempel kan nogen i Washington-staten have mere problemer med deres reumatoid arthritis på grund af det kolde, regnfulde vejr, som Washington har tendens til at få. Dette gælder også steder som Michigan, Illinois, New York og New Jersey. Disse tilstande kan få dig til at få stivere, mere smertefulde ledd på grund af deres kolde vintre, sammen med det højere barometriske tryk, der bringer regn og sne.

Hvis reumatoid arthritis er et problem for dig, og du lever i et koldt, vådt klima, kan du overveje at flytte til et tørrere, varmere klima. Tørre, varmere klimaer som Arizona, sydlige Nevada, sydlige Utah, Californien, Texas og dele af New Mexico kan være gode valg. Nogle mennesker tror, ​​at Florida kan være en god stat til at leve i, fordi det er varmt. Men du kan stadig have problemer med din reumatoid arthritis på grund af regnen, som Florida kan få, hvilket bringer højere barometertryk. Men fordi alle er forskellige, kan du få lidt lettelse, bare at være i et varmere klima.

Reumatoid arthritis kan behandles med medicin, men typisk medicin kan ikke lindre alle symptomer, der er forårsaget af udvendige påvirkninger, som klima og vejr. Det er derfor, hvis du bor i en kold eller regnfuld atmosfære, selv på medicin, kan du overveje at flytte til hvor det er tørre og varmere.

Del:
Kommentarer