De bedste sneakers til Arch Support

De bedste sneakers til Arch Support

Sneakers, der passer korrekt, kan forbedre ydeevnen, vare længere og forhindre blærer og lunger. Plus, de føler sig bare bedre. At bestemme den rigtige skostørrelse, pasform og buetype spiller vigtige roller for at finde den mest støttende sneaker. For at bestemme buetypen skal du placere et vådt fodaftryk på cement eller pap og se på omridset. Hvis det meste eller hele foden viser, er bue lavt; hvis foden ser skinnende ud, er den en høj bue; og hvis trykket ligger et sted imellem, er det en neutral bue.

Lavbuer

Lavbuer kræver en lige "sidste", som refererer til måden skoen blev bygget på og fodaftrykets form. En lavbuet fod har brug for en sko, der er designet til at være lige for at give plads til buen. En fast indsats på skoens bue vil også hjælpe med bevægelseskontrol på en lavbuet fod. En struktureret midtsåle, som er skumpude laget af sko, hjælper med stabilitet, og en nedre hæl vil give støtte til bagsiden af ​​foden. Lavbuede fødder ruller ofte indad i overpronation og forårsager skade, medmindre den strukturerede mediale støtte er på plads.

Neutrale buer

Neutrale buer er den mest almindelige type fod og afhænger af graden af ​​overpronation kan man bære enten lige eller halvbuede formede sko. Mens neutrale buer ikke kræver så meget stabilitet som lave buer, har de stadig brug for en moderat mængde, især bag på skoen. Dette hjælper med at støtte hælen, hvor foden slår først, når du kører.

Højbuer

Afhængigt af fodens størrelse og form kan en buet sidste hjælpe en løber med høje buer, føler sig godt tilpas. Højbuede fødder har også brug for en masse pude. Den ekstra polstring hjælper disse fødder med at absorbere stød og lette belastningen på led og muskler. Mid-fod støtte giver også struktur til siderne af buen.

Del:
Kommentarer