De bedste sko til Tai Chi

De bedste sko til Tai Chi

Fodangreb og tyngdekraftsdÌmpende spins karakteriserer nogle af de mere aggressive kampsport som karate og judo. At arbejde i bare fødder er traditionelt og giver sikkerhed for dine led og modstandernes ansigt; men for tai chi's mildere kampsport er det at praktisere i sko.

VĂŚr fleksibel

Elegant og udtryksfuldt, tai chi er en visuel behandling af fejende bevegelser og indre ro. Og mens bevÌgelserne ikke er hurtige eller skadelige, krÌver nogle af benpositionerne skovl, der ikke glider, men giver dig mulighed for at flytte din fod over gulvet uden trÌk. Søg efter sko med tynde, fleksible süler, der hjÌlper dig med at føle jorden og bevÌge dig med lethed.

Komfort er nøglen

Kinesiske Kung Fu sko er dit bedste valg til at praktisere Tai Chi. Traditionelt fremstillet af sort, lÌrred klud, passer de over din fod som en loafer eller büdesko og sport tynde, hvide süler. Fordi de er lette og fleksible, vil de ikke aflede din opmÌrksomhed fra din praksis. Flat-solede tennissko er et acceptabelt alternativ; men hvis du har et problem med dine buer og har brug for mere støtte, skal du bÌre dine foretrukne atletiske sko. Brug aldrig sko med hÌle, da de vil kompromittere din stabilitet og muligvis føre til ankel- og rygskader. Nogle instruktører, isÌr i dojos, kan bede om at du udøver tai chi i bare fødder; men hvis det ikke er et krav, og du stadig vil have barfodetoplevelsen, skal du vÌlge ballet-tøfler.

Del:
Kommentarer