De bedste rammer til progressive linser

De bedste rammer til progressive linser

Den progressive linse, også kaldet no-line bifocals, er en type linser, der virker som typiske bifokaler eller trifocals uden de synlige linjer, der ses i sådanne traditionelle linser. Dette giver dig mulighed for at skjule det faktum, at du nu har brug for læsebriller, hvilket normalt sker efter alder. Når du bruger progressive linser, kan du nemt se på afstand og også læse tæt uden irriterende bifokale linjer i brillerne.

Størrelse

I modsætning til bifokaler og trifocals, som virkelig kræver storformatrammer, gør brug af progressive linser det muligt for mange briller til at vælge mindre rammer. teknologien involveret i progressive linser gør det allerede muligt at have nok plads til brillernes nærmeste område til læsning og det længere område for at se på afstand.

Selvom større rammer generelt giver mulighed for bedre optisk dækning, kan den person, der foretrækker en mindre ramme, optages; øjenplejepersonalet kan måle rammen og objektiverne for at bestemme typen af ​​progressiv linse, der fungerer bedst i den specifikke mindre ramme, der foretrækkes.

Visuelle behov og funktionalitet

Behovet for et rammebillede varierer normalt. En person kan foretrække at have et par briller betød primært for at læse og bruge computeren, mens en anden kan være rettet mod en mere aktiv livsstil. Selv om alle disse aktiviteter er let håndterbare med enhver form for progressiv linse, ville rammens form og størrelse kræve mere tilpassede målinger, der prioriterer personens visuelle behov for brillerne. Dette fører til bedre funktionalitet og bekvemmelighed. Generelt måles størrelsen af ​​den centrale korridor for optimal vision og korridoren til visning af forskellige afstande i overensstemmelse med hvor bred eller smal du vil have den specifikke synsafstand for brillerne.

Materiale

Da det er relativt dyrere at erhverve en ramme med progressiv linse pĂĄ grund af de mere tilpassede krav til sin konstruktion, er det altid bedst at investere i holdbare rammer. Progressive-venlige rammer omfatter dem, der er lavet af metal, tin, plast og titanium.

Valg af materiale til brilleglassrammen er også afhængig af den progressive linse 'materiale, der er foreskrevet for personen. For eksempel er glaslinser ikke ideelle til stærke recepter, fordi de allerede kan være for tunge. På samme måde, hvis linsens vægt allerede er en given, bør rammematerialet være lettere for komfort.

styles

Med den brede vifte af stilarter, der er tilgængelige fra mange konkurrerende rammeproducenter, er der en række rammer at vælge imellem for progressive objektivbearbejdere. Dem, der beskæftiger sig med mærkeigenkendelse, foretrækker mærkevarer og dyrere rammer, der har designet logoer indlejret et eller andet sted inden for brillerne, som regel i templets tips. Nogle mennesker er meget specielle om rammebilleder, og måske favoriserer prydninger som rhinestones og indviklede udskæringer. Disse designs påvirker normalt ikke den optiske funktionalitet af progressive linser, så brugerne generelt kan købe design af deres valg.

Del:
Kommentarer