De bedste positioner for lange mennesker i fodbold

De bedste positioner for lange mennesker i fodbold

En spilleres succes på fodboldbanen afhænger af en række attributter, herunder styrke, hastighed, atleticisme og viljen til at vinde. En spillerens højde kan også være en faktor i hans evne til at spille fodbold godt, selvom manglende højde i mange tilfælde kan kompenseres af en færdighed i en eller flere af de andre attributter. Stadig er der visse positioner i fodbold, hvor højden giver en spiller en fordel på ethvert niveau af spillet.

Quarterback

Quarterback antages at være den vigtigste position i fodbold, primært fordi QB berører bolden på hver offensiv snap, og hans beslutninger og spilniveau afgør ofte hans holds succes. En højere QB har en lettere tid både at se over og kaste over de offensive og defensive linemen, hvilket øger hans chance for at fuldføre et pas. En undersøgelse af Bleacher Report viste, at der siden 1980 er klassificeringer af NFL quarterbacks, der kastede over 350 passeringer, øget med hver højdeforøgelse (med de 6'2 "med højeste rating), og færdiggørelsesprocenten var lavest for de korteste quarterbacks.

Receivere / Ends

Højde kan også være en fordel for dem, der fanger passene. Bredere modtagere og stramme ender giver et bedre mål for quarterbacken, og de har større chance for at kunne udjævne de defensive ryggen til et pass i trafikken. Selv om Bleacher Report-undersøgelsen viste, at mindre NFL-modtagere havde højere gennemsnitsfrekvens, havde deres højere modparter en højere touchdownprocent. Som med andre stillinger, hvor højden er en faktor, er kollegietrænerne mere tilbøjelige til at rekruttere modtagere, der har prototypisk størrelse.

linemen

Offensive og defensive linemen er generelt de største spillere på banen, hvad angår total størrelse og kropsmasse. Med spillere på et hvilket som helst niveau af konkurrence, vil højden ofte ledsage den størrelse og vægt, der er nødvendig for at spille på begge sider af scrimmage. Højde er dog mere værdsat i defensive linemen end offensive linemen, da en spiller på OL kan udmærke sig på sin position, især i midten, uden at være for høj, mens en defensiv linjeman kan bruge sin højde til at bat ned bolde kastet af QB, og sparkede field goals / PATs, og bruge hans rækkevidde til at gøre et større antal tackler.

Defensive Backs

At være højere kan også være en fordel for dem, der spiller på den defensive backfield, men hastighed er en vigtigere egenskab for disse positioner. Som med modtagere giver højden en fordel for en cornerback eller sikkerhed i kamp for omstridt passager. Som med defensive linemen --- og linebackers, til en vis grad --- større størrelse og rækkevidde øges spillerens evne til at lave tackler.

Del:
Kommentarer