De bedste øvelser til løftning af Butt

De bedste øvelser til løftning af Butt

Der er mange gode øvelser, der virkelig kan løfte og forme rumpen. Disse øvelser arbejder glutes (butt muskler) for at tone og stramme dette område. Dette giver form til balderne, løfter saggy muskler og fjerner sagging flab. Resultatet er et perkier sæt boller og evnen til at passe ind i de gamle jeans. Øvelserne skal udføres med tilstrækkelig vægt til at gøre dem anstrengende, men ikke så store, at du ikke kan gøre mere end 10 ad gangen.

Lunge

Lunge er en øvelse designet til at løfte dine skindkind. Det udføres ved at stå lige med god kropsholdning, og derefter træde frem med et ben. Når du går fremad, bøj ​​dit bagben til knæet næsten rører jorden. Så stå op igen og gentag med det andet ben for at gå fremad. Udfør denne øvelse, mens du holder små barbells, der vejer omkring fem pund, så trin dem op. Gør disse øvelser hurtigt og i stort antal 10 til 20 reps, eller indtil dine ben og røv er meget trætte.

Benpresser

Benpresser arbejde og form din røv ved at bøje gluterne. Den bedste måde at løfte ruden på er at omdrejke benpressen på en maskine. Liggende på ryggen med dine ben højere end dine skuldre presser ud en række hurtige reps på lav vægt. Dette vil arbejde med dine nederste gluter og stram bunden af ​​bunden. Resultatet er løft i din butt sektion.

Benforlængelser

Ben forlængelser vil virkelig fast og stramme hele gluten, fordi de isolerer musklen næsten udelukkende. I modsætning til squats eller benpresser, tager dine quadriceps ingen af ​​træningen. For at udføre disse, læg på dine hænder og knæ på en træningsbænk eller mat på gulvet. Forlæng et ben ud og bag dig og derefter opad med en hurtig, men glat bevægelse. Når du skrider frem, skal du tilføje små ankelvægte, indtil dine muskler i musklerne er trætte efter et sæt på 15 til 20.

Træningsbænk

En anden stor støddæmper er træningsballen. Dette indebærer at lægge tilbøjelige på toppen af ​​en øvelse bold, så din talje er i kontakt med spidsen af ​​bolden. Tag fat i bunden af ​​en træningsbænk for løftestang og bøj derefter begge dine kinneskinner og tag dine ben op og bag dig. Hold denne position så længe du kan gentage fire eller fem gange. Tilføj vægt, hvis denne øvelse bliver for let.

Del:
Kommentarer