De bedste måder at skjule cellulite på benene

De bedste måder at skjule cellulite på benene

Cellulit, som er en genetisk tilstand, der får klynger af fedtceller til at udvikle sig under huden, betragtes som unattractive i nutidens standarder. Procedurer og terapier tilbyder dyre og tvivlsomme metoder til eliminering af cellulite, men et par enkle teknikker kan hjælpe dig med at gemme cellulitten på dine ben med relativ lethed. Lad dig ikke narre af dyre og hurtige løsninger. Nogle gange er det bedste middel til cellulite en god og attraktiv beklædningsgenstand.

Pak den ind

Den bedste måde at skjule cellulite på dine ben kan være at dække dem helt op. Wraps eller slips kan hjælpe med at dække cellulite, når du er på stranden eller i en badedragt. Lange kjoler, nederdele eller mørke trusser kan hjælpe med at dække cellulite ved blot at lægge et lag tøj over de pinlige bumps. Find et behageligt og attraktivt udseende, der dækker problemområderne på dine ben og gør opmærksom på dine gode attributter.

Slap af

Brug ikke stramt tøj eller tøj, der trækker øjeblikkelig opmærksomhed på din cellulite. Brug løstsiddende kjoler, shorts eller capris, der dækker din cellulite. Cellulite, som har tendens til at danne sig i bunter omkring det øvre lårområde, kan blive mere synlig, når du bærer strømpebukser eller danner passende tøj. Bær noget, der ikke sidder tæt på dine lår, så din cellulite ikke virker større eller mere fremtrædende, at den rent faktisk er.

Brug Makeup eller Lotion

Visse lotioner eller makeup kan hjælpe med at skjule cellulite. Covermark tilbyder et produkt kaldet Covermark Leg Magic, som hjælper med at forkæle cellulite. Derudover kan sprøjtetåger, bronzers eller garvningslotion hjælpe med at skjule cellulite ved at mørkere huden. Generelt er jo mørkere din hud, jo sværere er det at se din cellulite. Andre cremer og lotioner kan hjælpe med at udjævne huden og reducere celluliteens mærkbarhed. Cellulite Erasure er et andet produkt, der kan hjælpe med at skjule cellulite.

Langsigtede metoder

Mens forskere og ernæringseksperter er i debat om den nøjagtige årsag til cellulite, tilbydes forskellige metoder til at skjule og reducere cellulite. For eksempel; TriActive tilbyder et behandlingsprogram, der bruger en laserprocedure til at skjule og reducere cellulite. Ud over denne procedure hævder nogle mennesker, at spise en fiber med højt indhold af grøntsager kan hjælpe med at skjule cellulite og mindske dets usammenlignende udseende. Øvelse kan også hjælpe med at skjule klyngerne af celler forårsaget af cellulite.

Del:
Kommentarer