De bedste måder at lære at svømme

De bedste måder at lære at svømme

At lære at svømme kan være en meget fornøjelig eller traumatisk oplevelse afhængigt af omstændighederne. Mange forældre venter til deres børn er ældre - fem eller seks - indtil de lærer dem at svømme eller endda introducere dem til at være i vandet. Dette er ikke gavnligt. Jo længere du venter på at lære at svømme, eller endda acclimate dig selv til vandet, jo sværere bliver det.

Justering til vandet

Børn kan læres at svømme, når de stadig er i bleer, selvom det ikke er nødvendigt. At kaste dit barn i den dybe ende med kun en flotationsenhed i "sink eller svømme" mode er heller ikke overflødig. At få et barn, der plejede at være i vandet, når hun stadig er i bleer, er dog meget gavnligt.

Selvom du lærer i en ældre alder, så prøv at gå til en lokal pool og gå i den lave ende og arbejde op for at være behagelig at få dit ansigt og hoved vådt, selv forsøger at holde vejret under vandet. For et lille barn skal du holde hende tæt på din krop og tage hende ind i en pool eller en anden vandmasse. Snart vil hun blive vant til følelsen, frygt vil formidle, og hun kan endda forsøge at scramble i vandet alene.

Lære at sparke

Når du eller dit barn har det behagelige med sit ansigt i vandet, er det næste trin at lære at sparke. De bedste svømmere sparker med hele deres ben, ikke kun fra knæene ned. Hold dine ben lige, mens du sparker, med lidt til ingen bøjning ved knæet. Hold sparkkonstanten. Lad være med at sparke meget hårdt for en spurt på 10 sekunder, og stop og tag en pause. Hold det op i et stabilt tempo, selvom tempoet er langsomt. Hold dine ben 90 procent under vand. Dine fødder skal komme ud af vandet under et hårdt spark, men når man går langsomt forbliver alt under vandet.

Øv dig at sparke ved siden af ​​poolen eller ved at bruge et sparkbræt. Når du bruger et sparkbræt, skal du placere siden kurverne væk fra hovedet og tage siderne i hånden, som at holde en cafeteria lunchbakke. Når du bliver mere komfortabel med vandet, så prøv at holde sparkbrættet længere og længere væk fra dit ansigt, så du er i stand til at placere dit hoved i vandet, mens du holder sparkbrættet nær dets konkave ende eller i nærheden af ​​punkterne.

Arm arbejde

Når din kick er stærk og dine ben er lige og kraftige, er du klar til at gå videre til arm arbejde. Sørg for, at du nemt kan sparke op og ned i poolen uden at bruge dine arme før du går videre til dette trin. De fleste lokale pools vil give en barbell til træning. Hvis en ikke er tilgængelig, kan du købe en online, eller du kan springe over dette trin og fortsætte til strømlining.

Grib barbell med dine arme lige og skulderbredde fra hinanden. Dit hoved skal hvile i vandet eller på toppen af ​​vandet for at trække vejret. Når du tager åndedræt, drej hovedet til siden og hvil dit øre på din overarm, men fortsæt med at se fremad. Dette er først og fremmest vanskeligt, men fortsæt med at praktisere og det bliver lettere. Når du har mestret sparket op og ned med barbell og vejrtrækning til siden, er det tid til at flytte dine arme.

Tag dine arme en ad gangen og flytte dem i en cirkel, der starter ved spidsen, når de stadig er på skralden, rører ved din overlår og strækker sig langt ud bag dig og forlader vandet langt over dit hoved og strækker sig straks dine hænder tilbage til barbell. Din arm skal forblive lige. Når førsthånden rører barklokken, skal hånden starte rotationen.

Hold fingrene sammen. Knuppe hænderne lidt. Skør ikke om; dette er et glat slagtilfælde. Smør ikke toppen af ​​vandet.

Barbell bør forblive stabilt oven på vandet. Hvis den ene side falder ned, åbner din krop for langt på den side. Hold din skulder tættere på vandet.

Streamline hænder

Streamline dine hænder ved at sætte din ene oven på den anden foran dig mens du er i vandet, så de gør et punkt. Se billedet nedenfor for et eksempel på dette. Når barbell ikke bevæger sig meget, og dine ben og arme er stærke nok til at understøtte dig uden brug af en flotationsenhed, fortsæt til strømlinning.

Arbejd på dine arme på samme måde som med barbellen, med undtagelse af at bringe dem tilbage til strømlinjepunktet, så sørg for at din ene hånd berører den anden i en slags tagteambevægelse, inden du drejer den næste arm.

Til sidst vil tagteamet ikke være nødvendigt, og din armbevægelse vil glatte ud. Husk at sparke konsekvent hele tiden, du bevæger dig og trækker vejret til siden, skiftende sider.

Del:
Kommentarer