De bedste måder at lindre sinustrykket på

De bedste måder at lindre sinustrykket på

Sinus overbelastning og / eller infektion kan føre til ubehageligt tryk i sinuskaviteterne, der ofte føles som om det aldrig vil gå væk. Heldigvis findes mange enkle, ikke-invasive midler til at dæmpe bindepine smerter. Som du og din læge vælger de bedste metoder til sinus trykaflastning, skal du overveje, hvorvidt dit tryk skyldes en bakteriel infektion, allergi, trængsel eller en kombination af disse faktorer. Derudover varierer behandlingsmulighederne afhængigt af om dit bihuletryk er kronisk eller sporadisk.

Hjælpehjælp

Varme og fugt hjælper med at fjerne slim fra sinuskaviteten, hvilket letter trykket. Til dampterapi overvej at bruge et varmt brusebad eller en kedel. Da brusebadet eller kedlen frigiver damp, trækker du dampen ind i dine bihulehulrum. Derudover dæmpes en vaskeklud med varmt (ikke) varmt vand og placeres over dit ansigt i fem til 10 minutter flere gange om dagen. Om natten, sove med en luftfugtighed for at øge fugtigheden i luften. Og i løbet af dagen, drik masser af væsker, især vand og varm te.

Medicinske behandlinger

Hvis sinustrykket skyldes en infektion, kan en læge ordinere antibiotika. For øjeblikkelig lindring af bihuletryk kan du bruge afskallende stoffer som Afrin. Decongestants vil dog kun fungere i et par dage, før rebound sættes i, hvilket gør overbelastning værre. Inhalering af en saltvandsdåse er en sikrere løsning, fugt hjælper med at opdele slim og lette trykket. Oral sinus og kold medicin kan hjælpe med at lindre smerten og udslette noget af trykket så godt. Men ligesom nasale decongestants kan orale smertestillende midler ikke hjælpe problemet i det lange løb.

Kirurgiske teknikker

For dem, hvis bihuletryk ikke reagerer på medicin eller hjemmebehandlingsteknikker, kan kirurgi være nødvendig. I tilfælde af svampegeneralergi er kirurgi normalt krævet for fuld relief. Nogle mennesker, der har kronisk sinusopbygning, kan have strukturelle abnormiteter, som gør det muligt for bakterier at danne og slimme til pool. ENT'er (øre, næse, halsspecialister) dræber kirurgisk bihuler og kan udføre yderligere procedurer for at forhindre bihuletryk. Undlad at anlægge kirurgi, medmindre din læge har udtømt alle andre muligheder.

Del:
Kommentarer