De bedste løbesko til Supinator

De bedste løbesko til Supinator

Supination er, når en person primært løber eller går med deres vægt placeret på ydersiden af ​​deres fødder. Supinatorer lægger mere stress på knoglerne og leddene i benene og har brug for god pude i deres sko, så fodrene kan rulles indad og absorbere stød for at undgå løbende skader. De bedste løbesko til supinatorer har pude i hele skoen, fremragende fleksibilitet og er lette.

Asics Gel-Nimbus 11

Asics Gel-Nimbus 11 er en stærkt støttende løbesko, der fungerer godt til supinatorer. Den har en meget slidstærk gummisål, en mellemsål lavet af Solyte, et meget let materiale, der har en god polstring og fleksibilitet samt et asymmetrisk snørebånd, som giver en mere stabil overfodpas. Kort sagt, Asics Gel-Nimbus 11 giver løbere et letvægts support system, stabil pasform og stærk fleksibilitet.

Saucony Grid Cohesion NX

Saucony Grid Cohesion NX er et af de lette løbesko, der er til rådighed i dag, og vejer kun 9,9 ounces. De er gode til supinatorer, fordi de er lette og giver mere fleksibilitet end mange andre sko. Mellemsålen er kompressionsstøbt, hvilket giver stærk dæmpning, mens indersålen er aftagelig, fleksibel og designet til fjernelse. Saucony Grid Cohesion NX kombinerer en let vægt og god fleksibilitet til at hjælpe med at lindre stressrelaterede skader forårsaget af supination.

Asics Gel Kinsei

Asics Gel Kinsei er en mere unik løbesko, fordi den er designet til at passe forskellige typer løbere med sin adaptive løbende hælkomponent. En god sko til alle løbere, den Kinsei giver nogle øvre fod støtte med sin asymmetriske lacing design, og det er også en relativt fleksibel sko på grund af den lette Solyte mellemsål. Gel Kinsei kaldes Årets Gear af Outside, og har et unikt "Propulsion Trusstic" -system, som øger stabiliteten af ​​skoens konstruktion under fodstreg og forstærker dets langsigtede holdbarhed.

Del:
Kommentarer