De bedste løbesko til store mænd

De bedste løbesko til store mænd

Der er mange ting at overveje, når man køber løbesko, og disse er dobbelt vigtige, når man overvejer sko til en større mand. Mængden af ​​kraft på hælene under hvert trin er lig med omkring tre gange vægten af ​​løberen. Løberens mest almindelige skader er knæ, ankler og ryg, og en tungere løber vil opleve mere belastning på deres fødder og led. For løbere svagt og stort, er de rigtige sko afgørende.

Brooks Beast

Brooks Beast er specielt designet til tungere løbere, og giver et meget højt niveau af støtte samt stabilitet for tyngre løbere. En anden fordel ved Brooks Beast er, at den giver bevægelseskontrol. De tungeste løbere overpronerer eller ruller deres fødder indad på hver skridt, hvilket kan forårsage en række knæskader på knæene. Den bevægelsesstyring, som Beast giver, hjælper med at korrigere overpronation. Brooks Beast er en ret stiv sko, så det anbefales ikke til lettere løbere, men er perfekt til en større mand.

Asics Gel Foundation 8

Asics Gel Foundation 8 ligner Brooks Beast, idet den giver bevægelseskontrol og meget høj stabilitet og dæmpning. Den væsentligste forskel er, at den er lidt blødere og mindre stiv. Der er også en memory-foam sokforing, som giver større komfort end Brooks Beast. Ligesom Brooks Beast er denne sko ikke ideel til lettere løbere.

Nike Air Pegasus

Nike Air Pegasus er en ideel sko til en neutral, men større løber. I dette tilfælde betyder neutral, at løberen ikke har tendens til at overpronere. Ikke alle større mænd overpronate - faktisk nogle underpronate, hvilket betyder, at deres fødder ruller udad - så iført en sko, der tilskynder foden til at rulle udad, ville gøre mere skade end god. Nike Air Pegasus er til dem, der generelt kører glat, men stadig og har brug for ekstra dæmpning og støtte på grund af deres større ramme. Air Pegasus har et luftpudeanlæg, som er designet til at vare længere end traditionelle understøtninger, hvilket er særlig vigtigt for større mænd, der har tendens til at bære sko ud hurtigere end lettere løbere.

Del:
Kommentarer