De bedste kompressionsbukser

De bedste kompressionsbukser

Kompressionsbukser er blevet en hovedpindemode snarere end noget, der kun bæres efter større operationer. Når de først og fremmest er brugt på det medicinske område, har sportsresultater forskerne opdaget dem. Atleter og andre nyder godt af deres komfort, varme og ekstra sundhedsmæssige fordele. Lavet af et Lycra-blend, strækbart stof, der nogle gange har wicking egenskaber, er designet til at komprimere store muskelgrupper. Åndbarhed er et vigtigt element i kompressionsbukser, mens nogle også har blokerende egenskaber indbygget.

Atletisk kompressionsbukser

Atleter bruger kompressionstropper, strømper og bukser til at yde støtte til deres muskler, mens de er aktive. Mange atleter mener, at kompressionsbukser forbedrer deres præstationer, og studier som Stéphane Perrey, der blev offentliggjort i maj 2006-udgaven af ​​"International Journal of Sports Medicine", peger på de medicinske fordele ved kompressionstøj. De siger, at de hjælper atleter med at fremme blodgennemstrømning, samtidig med at de yder kritisk muskel støtte, muligvis forebyggelse af skade. De hævder også at forhindre muskel træthed. Nogle af de bedste mærkeproducenter til kompressionsbukser er: Under Armour, Starter og Zensah (se Resources).

Medicinsk kompressionsbukser

Læger har længe brugt kompressionsmateriale til behandling af patienter efter invasive operationer, såsom åreknuder eller fedtbehandling. Kompressionen hjælper med at fremme korrekt blodgennemstrømning, samtidig med at musklerne understøttes. De medicinske kompressionsbukser, som strømper, girdler og andre postoperative beklædningsgenstande, adskiller sig fra sportsbukserne, fordi de tilbyder varierende niveauer af støtte. Desuden er de typisk brugt i så meget som 24 timer i døgnet for at yde de nødvendige medicinske fordele. De er heller ikke designet med atletisk brug eller mode i tankerne, da de typisk bæres under andre tøj. Af denne grund må du ikke forsøge at erstatte atletiske kompressionsbukser med medicinske bukser. Nogle af de bedste producenter af medicinske kompressionsbukser er Skins og Procare (se Resources).

Mode kompression bukser

Kompressionsbukser er blevet genstande til mode på grund af deres komfort, varme og sporty look. Uanset om det er klædt på en springvandring, tur til indkøbscenteret eller for at rejse, kan kvinder nyde kompressionsbukser under nederdele, kjoler eller bæres alene. Mænd bærer kompressionsbukser med fleece toppe, vindjakker eller hooded sweatshirts til et sportigt udseende. Ungdom favoriserer også kompressionsbukser, og i mange tilfælde bærer de dem i stedet for sweatpants.

Del:
Kommentarer