De bedste fødevarer til blodtype O Positive

De bedste fødevarer til blodtype O Positive

Hvert menneske har en af ​​fire blodtyper - A, B, A / B eller 0. I begyndelsen af ​​1900'erne fremførte japanske forskere teorien om, at visse adfærdsmæssige og personlighedstræk var forbundet med blodtype. Nogle forskere mener, at ernæringsbehov og tilbøjelighed til visse sygdomme også er relateret til blodtype.

Betydning

Dr. James D'Adamo og hans søn Dr. Peter D'Adamo er ledere i teorien om blodtypeforskelle. Deres undersøgelser af blodtyper og sundhed teoretiserer, at nogle blodtyper er mere modtagelige for visse sygdomme, lever længere, gør det bedre på visse kostvaner og er mere følelsesmæssigt modstandsdygtige end andre. Mange forskere mener, at blodtype er mere en indikator for, hvem vi er genetiske end vores race.

Generelle anbefalinger for Type O

Rapporteret til at være den mest grundlæggende og ældste blodtype af den tidlige mand ("jægeren"), Type O er tilbøjelige til at være stærke overlevende med robuste immunsystemer. Det anbefales generelt, at Type O-diætet indeholder masser af animalske produkter tilsat grøntsager og frugter for at undgå overopsyring (som kan resultere i mavesår).

Anbefalet Frugt og Grøntsager

Skønt frugt og grøntsager er meget næringsrige og fulde af fiber, er der flere frugter og grøntsager, der kan forårsage problemer for Type O's. De fleste frugter er neutrale, men figner, blommer og svesker er meget gavnlige. Artiskokker, okra, hvidløg og røde løg, yams, rodfrugter, græskar, chard, røde peberfrugter og grønne grøntsager som kale, collard greener, broccoli, romaine og spinat anbefales også. Grøntsager og frugter, som Type O's bør undgå, omfatter avocado, oliven, kartofler, svampe, majs, aubergine, blomkål, kål, spire og sennepgrønne. Type O bør også undgå honningdauge, jordbær, cantaloupe, appelsiner, mandariner og brombær, appelsinsaft og æblejuice.

Mad for at undgĂĄ

Type O's bør undgå gås, svinekød og alle svinekødsprodukter som skinke, ribben, bacon og pølser. Mejeriprodukter (æg, ost, yoghurt og mælk) anses for at være en dårlig proteinkilde for Type O's. Mælk og æg anbefales slet ikke til Type O's afrikanske afstamning og kun i små mængder til kaukasiske eller asiatiske Type O'er. Hele hvedeprodukter bør fjernes fra kosten, da de reagerer negativt med dit blod og forårsager træghed og vægtforøgelse. Undgå også sort eller hvid peber, vinegarer, majssirup, kaffe, sodavand, alt destilleret spiritus og sort te.

Fedtstoffer, frø og nødder

Fedtstoffer giver vigtig ernæring til Type O'er og har en positiv effekt på hjerte og arterier af denne blodtype. Anbefalede fedtstoffer og olier omfatter olivenolie eller hørfrøolie, græskarfrø, valnødder og nødder. Adzuki eller pinto bønner og sorte øjne er også yderst gavnlige for Type Os.

Ekspertindsigt

Motion er af afgørende betydning for dit helbred på grund af de virkninger stress har på din krop. For at tabe sig, skal Type O's træde i kraftig fysisk træning 30 til 60 minutter tre til fire gange om ugen. Ifølge Peter D'Adamo kunne manglende evne til at eliminere stress via motion føre til depression og søvnløshed, astma, arthritis og fedme.

Del:
Kommentarer