De bedste ab øvelser på en rebounder

De bedste ab øvelser på en rebounder

Den rebounder er en lille trampolin, der giver lav intensitet aerob træning - det er en fremragende kerneforstærkning træning. Med en mindre rundramme og metal kroge, der er fastgjort til et hoppet nederdel i midten, er dette øvelsesværktøj i modsætning til den traditionelle trampolin. I stedet for at springe op i luften gentager rebounder at trykke dine fødder nedad i midten. Du kan tone og styrke din abs med effektive rebounder øvelser.

Kick Start din kerne

Lig på ryggen på rebounder, dine fødder er fladt på gulvet med dine hænder, der støtter dit hoved. Så hæv dine fødder et par centimeter væk fra gulvet. Ligesom du ville, når du udfører normale cykelkremer, rette dit venstre knæ, mens du bøjer dit højre knæ mod brystet - brug din abs til at løfte og dreje overkroppen for at bringe din venstre albue til højre knæ. Gentag med højre knæ i en cykel peddling bevægelse. Udfør tre sæt med 12 gentagelser.

Ræk ud efter stjernerne

Disse øvelser efterligner jumping jacks og er fremragende til kernestyrke. Stå med fødder sammen og arme til dine sider. Hop med fødderne fra hinanden og samtidig hæve dine arme over hovedet, og hop igen i stirrende stilling, så dine fødder ikke lander på rammen. Træk vejret, når du hopper tilbage til startposition og trækker vejret ind, når du hopper ud. Disse er hurtige mini-hopp. Engag din abs - din ryg skal være lige hele tiden. Udfør tre sæt med 20 hopp.

Hæv dem højt!

Ligesom stående crunches, knæ rejser hjælper med at opbygge en stærk kerne og tone din abs. Mens du er i midair, fokusere på at engagere din abs. Stå med fødder sammen, arme løst til sider og begynde at jogge med et moderat tempo. Mens du jogger på plads, skifte dine knæ og løft dem på hoftefladen, mens din modsatte albue møder modsatte knæ. Dette efterligner en stående knase. Udfør tre sæt med 20 gentagelser på hvert knæ.

"U" Crunch

Lig behageligt på ryggen, hænder på brystet og løft dine ben op mod himlen. Bøj knæ lidt. Brug din abs til at løfte din krop, benene skal være over dit hoved og kroppen skal skabe en U-form. Dine skuldre skal løfte lidt af trampolinen lidt. Hold positionen og kom så tilbage til startpositionen. Mens din krop er i U-positionen, stram din abs, så du føler dem knap. Din vejrtrækning skal være stabil, trække vejret ud, når du kommer i position, trækker vejret ind, mens du sænker dine ben. Udfør tre sæt med 15 hævninger.

Del:
Kommentarer