Cykelbaner Bremse Reparation

Cykelbaner Bremse Reparation

Ifølge den sene cykelmyndighed Sheldon Brown, "er der forskelle i [coaster brake] detaljer, [men] alle [single speed] coaster bremser er grundlæggende ens." Cykelbanerbremse reparation er normalt et spørgsmål om demontering, rengøring, smøring og samling af coaster bremse hub. Lejlighedsvis udslidte eller brudte dele vil øge jobets besvær, især hvis navet er et gammelt eller ualmindeligt design. Brug af et vandtæt lagerfedt af høj kvalitet giver den bedste smøring resulterende i coaster bremse applikationer. Den sværeste del af jobbet er den endelige justering, der udføres efter genmontering, da cykelnavets keglejustering er et spørgsmål om forsøg og fejl, der kræver meget tålmodighed.

På grund af den ekstremt vanskelige natur at adskille og samle flere hastighedsbaner med bremser, bør kun en trænet cykelmekaniker med denne erfaring forsøge at gøre en sådan indsats. Heldigvis repareres enkeltbrændte bremsehubs enkelt og nemt af forbrugerne.

Fjern snapringen, der holder kædehjulet til føreren, ved hjælp af fladhovedskruetrækkeren for at pry ringen løs.

Indsæt kegle nøglen i skruenøglen fladt på navkeglen modsat føreren - den ikke-drevne side låsering - og hold den i position, mens du løsner aksellåsen, drej den justerbare nøgle mod uret. Fjern låsemøtrikken og bremsearmen helt.

Fjern kegle og inspicér for pitting eller revner i overfladen. Udskift om nødvendigt.

Fjern ikke-driv sidelager fra navskallen. Undersøg og udskift om nødvendigt.

Glideakselmontering mod drivsiden og fjern hele samlingen. Undersøg hele overfladen for pitting og revner. Udskift om nødvendigt (for at fjerne dele fra akslen, hvis udskiftning er påkrævet, løsnes låsemøtrikken på drivsiden på samme måde, den ikke-drivende sidelåsring blev løsnet).

Fjern kørehjulslager og bremsesko fra navskallen. Inspicer alle dele og udskift om nødvendigt.

Tør alle overflader af alle dele og indersiden af ​​navet skal rengøres med en ren klud.

Pak indersiden af ​​navskallen med fedt og coat alle interne navdele med fedt. Dette inkluderer bremsesko.

Indsæt bremsesko og driv-side lejer i navskallen.

Kontroller tætheden af ​​drevlåsen med kegle nøgle og justerbar nøgle. Drej den justerbare skruenøgle med uret for at stramme låsemøtrikken fast.

Sæt akselmontering i navet fra drevsiden.

Sæt ikke-kørende lejer i navskallen.

Gevind aksel kegle pĂĄ aksel og drej med uret indtil kegleoverfladen kontakter lejerens overflade.

Skub bremsearmen på akslen og træklåsen med uret indtil den er tæt.

Drej låsemøtrikken med den justerbare skruenøgle med uret, mens stabiliseringskeglen med kegle skruenøgle. Stram godt. Kontroller akslen for slop - side-til-side bevægelse - eller over-tightness. Akslen skal dreje frit i navskallen, uden at navet rocker frem og tilbage uafhængigt af akselbevægelsen. Nøglen er at få kegle og lejekontakt ved lige det rigtige tryk. Gentag trin 15, indtil akslen spinder frit uden slør.

Installer førerkædehjul og snapring ved hjælp af fladhovedskruetrækker som en håndtag på snapringen.

Del:
Kommentarer