Cures for skælvende ryster og nervøsitet

Cures for skælvende ryster og nervøsitet

Nervøshed og jitters ledsager ofte stressende tider på arbejde eller i hjemmet. Selvom det ikke er så alvorligt som mange angstlidelser, som kan have alvorlig indflydelse på en lidendes liv, kan nervøsitetssymptomer (såsom lav vejrtrækning, søvnbesvær, svedtendens, et hjerteslag, etc.) behandles og holdes i det mindste, når en person lærer ordentligt coping mekanismer til at indarbejde i hans eller hendes hverdag.

Reaktionsteknikker

Når du er i en situation, som du tror, ​​kan få dig til at føle dig nervøs eller nervøs, så prøv at berolige dig straks, før disse følelser kan eskalere. Identificerende bidragydere, eller situationer, der får en til at føle sig nervøs, er afgørende for at finde en passende kur. Når du mærker en sådan bidragyder, skal du arbejde for at reducere tilstedeværelsen af ​​denne bidragyder i dit liv og begynde positiv tænkning og rolig vejrtrækning for at bekæmpe nervøsitet. Du skal minde dig om at forblive rationel og niveauhovedet i situationer, og at fejlene altid kan løses - følelse af nervøsitet, jitterende eller rystet, hjælper ikke med at løse en situation og kan ofte gøre denne situation værre.

Hvad skal man spise og drikke

Mineraler som calcium og magnesium er kendt for at hjælpe hjernen med at opretholde normal funktion og slappe af nerverne, og så skal naturlige fødevarer og kosttilskud med disse mineraler tages for at berolige symptomer på nervøsitet. Både alkohol og sukker kan forværre jitters, og alkohol vil reducere magnesiumniveauerne i kroppen, så forbruget af begge produkter skal holdes på et minimum af alle, der oplever nervøsitet og jitter.

Andre måder at klare

Der er vaner og coping mekanismer, som du kan indarbejde i din hverdag for at håndtere nervøsitet. Den ene er motion, den ultimative naturlige angstdræber og humørbooster. Motion udgivelser endorfin kemikalier, der forårsager både sind og krop til at føle en naturlig og positiv boost. Meditation er en anden metode, der kan reducere - eller endda helt overvinde - jitters, ryster og nervøsitet.

Del:
Kommentarer